Merhaba Dostum,
Sıcaklıklar normal değil Boşta dereceleri bile fazla.
Micron 2400 SSD var bende ASUS TUF A15 Boşta 42 Derece
KC3000 var yanında oda 37 Derece
Bilgisayarın genel soğutması nasıl , Ekran kartı ve işlemci dereceleri?
Basitmiş aslında benim hatamdı😂
Denetim merkezi başka bir uygulamada iken sağ üstten açılmıyordu ayarını kapatmışım hangi kafaya girmişsem o an (ios 18 denetim merkezini beğenmediğim için kurcalarken kapatmışımdır :kekw: )
Öncelikle Konuyu Sıcak Fırsatlara Açmadım Çünkü Bu Laptop Sürekli indirime giriyor. Rahatsız etmeye gerek yok.
Kasa olarak güzel bir kasası var, Isı değerleri iyi, Fan sesi elbet ki var. 1 TB m.2 SSD'si var işinizi baya görür.
8 GB DDR5 Ram ile geliyor ürün +8 yaparsanız çok daha iyi olur.
Bu...
Zarar vermediğiniz sürece kalmaz.
1721125849
Kendim Aynı Cihazı Kullanıyorum hafiften ısınma sorunu var malum işlemci güçlü fakat fanlar yeterli oluyor sesli çalışıyor ekran IPS olduğu için ışık süzmesi oluyor.
Performans olarak gayet iyi performansı var. Tuf kalitesi belli oluyor tek sorunu...
Dostum buranın bildirimi açık olan insanları rahatsız ediyorsun.
Herkes senin gibi bakmıyorlar diye konu açsın :D
Önceki konuna baktığım zaman zaten cevap veren arkadaşlar olmuş.
Hazır sistemde arıyorsan zaten Sıcak fırsatlara konu açılıyor takip et :)
Attığım konuyu dikkatli okuyun.
Önce flash belleğe yazdırmanız gerekiyor Dosyayı.
Sonra da BIOS'tan boot manager kısmından takılı flash'ı en üste taşımanız gerek.
Yani şuan takılı bir flash bellek olmadığı için sizde üst kısım boş.
8 GB ram tüketimini geçtiği zaman kapanıyor ise aldığınız ramde bir problem olabilir.
Ram Testi yapmak isterseniz
Üstteki linke girip adımları takip edip yapabilirsiniz.
Eski bilgisayarımda da aynı sorun vardı. 4+4 Takmıştım 5 6 gb tüketim olduğu zaman kapatıyordu bilgisayarı.
Çalıştığım yerde zamanında Yapıkredi açmıştım ilk banka hesabı olarak kredi kartımı da Yapıkredi'den aldım Wada'ları çok seviyordum küçükken :D
Gayet işimi görüyor. Taksit olanakları iyi.
1 Adet M.2 girişiniz var. İşlemcinize Göre Destek Değişiyor (PCI-Express 4.0 veya 3.0 olarak)
İşlemci olarak Ryzen 5000 veya Ryzen 3000 tarzı bir işlemci mi kullanıyorsunuz yoksa Ryzen 5000G veya 4000G tarzı mı kullanıyorsunuz?