Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Çözüldü✓ İntel 13700f vs 14600k hangisi?

14600K tercih edibilirsiniz.
  2. ImToretto

15K Bütçeye Monitor Önerisi

XG259QNS Modeli İyidir Alabilirsin.
  3. ImToretto

5600 TAM YÜKTE 51 derece

Stok fan 5600 için yetersiz oluyor genelde. O yüzden derecenin bu kadar düşmesi normal.
  4. ImToretto

70 Dereceyi Gören SSD

Merhaba Dostum, Sıcaklıklar normal değil Boşta dereceleri bile fazla. Micron 2400 SSD var bende ASUS TUF A15 Boşta 42 Derece KC3000 var yanında oda 37 Derece Bilgisayarın genel soğutması nasıl , Ekran kartı ve işlemci dereceleri?
  5. ImToretto

iOS 18 Denetim Merkezi Sorunu

Basitmiş aslında benim hatamdı😂 Denetim merkezi başka bir uygulamada iken sağ üstten açılmıyordu ayarını kapatmışım hangi kafaya girmişsem o an (ios 18 denetim merkezini beğenmediğim için kurcalarken kapatmışımdır :kekw: )
  6. ImToretto

iOS 18 Denetim Merkezi Sorunu

Sorun Çözüldü silinebilir. @B1L0
  7. ImToretto

Pegasus'tan (yine) Yurt Dışı Uçuşlar İçin 9 Euro Kampanyası + Vergiler

Bu fiyata özel biletleri nasıl görebiliriz peki? Uygulamayı pek bilmiyorum kusura bakmayın
  8. ImToretto

🔥İndirim Acer Nitro 5 i5-12450H - RTX 4050 140W Amazon Prime İle 24.999TL

Öncelikle Konuyu Sıcak Fırsatlara Açmadım Çünkü Bu Laptop Sürekli indirime giriyor. Rahatsız etmeye gerek yok. Kasa olarak güzel bir kasası var, Isı değerleri iyi, Fan sesi elbet ki var. 1 TB m.2 SSD'si var işinizi baya görür. 8 GB DDR5 Ram ile geliyor ürün +8 yaparsanız çok daha iyi olur. Bu...
  9. ImToretto

🔥İndirim ASUS TUF 7735HS 4050(140W) 24.700

Işık süzmesi yanlış telaffuz etmişim. İnternete yazarsanız görürsünüz siyah ekranda (bende sol köşede) sarımtıraklık var
  10. ImToretto

🔥İndirim ASUS TUF 7735HS 4050(140W) 24.700

Zarar vermediğiniz sürece kalmaz. 1721125849 Kendim Aynı Cihazı Kullanıyorum hafiften ısınma sorunu var malum işlemci güçlü fakat fanlar yeterli oluyor sesli çalışıyor ekran IPS olduğu için ışık süzmesi oluyor. Performans olarak gayet iyi performansı var. Tuf kalitesi belli oluyor tek sorunu...
  11. ImToretto

laptopuma RAM aldım kendikendine kapanmaya başladı

o zaman tahmin ettiğim gibi ram bozuk nereden aldıysanız iade edin eğer 14 gün geçmediyse.
  12. ImToretto

PC FİYATLARI DÜŞÜYORMU ?

Dostum buranın bildirimi açık olan insanları rahatsız ediyorsun. Herkes senin gibi bakmıyorlar diye konu açsın :D Önceki konuna baktığım zaman zaten cevap veren arkadaşlar olmuş. Hazır sistemde arıyorsan zaten Sıcak fırsatlara konu açılıyor takip et :)
  13. ImToretto

PC FİYATLARI DÜŞÜYORMU ?

Tamda Sıcak Fırsatlar için bir konu olmuş :D
  14. ImToretto

Attığım konuyu dikkatli okuyun. Önce flash belleğe yazdırmanız gerekiyor Dosyayı. Sonra da BIOS'tan boot manager kısmından takılı flash'ı en üste taşımanız gerek. Yani şuan takılı bir flash bellek olmadığı için sizde üst kısım boş.
  15. ImToretto

8 GB ram tüketimini geçtiği zaman kapanıyor ise aldığınız ramde bir problem olabilir. Ram Testi yapmak isterseniz Üstteki linke girip adımları takip edip yapabilirsiniz. Eski bilgisayarımda da aynı sorun vardı. 4+4 Takmıştım 5 6 gb tüketim olduğu zaman kapatıyordu bilgisayarı.
  16. ImToretto

6675 xt mı 4060 mı daha mantıklı

6750XT.
  17. ImToretto

gamepower warlord driver

https://gamepowerpc.com/software Kendi sitesinde mevcut. En alta indiğinizde görürsünüz.
  18. ImToretto

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Çalıştığım yerde zamanında Yapıkredi açmıştım ilk banka hesabı olarak kredi kartımı da Yapıkredi'den aldım Wada'ları çok seviyordum küçükken :D Gayet işimi görüyor. Taksit olanakları iyi.
  19. ImToretto

B550MK m2 SSD tavsiyesi

1 Adet M.2 girişiniz var. İşlemcinize Göre Destek Değişiyor (PCI-Express 4.0 veya 3.0 olarak) İşlemci olarak Ryzen 5000 veya Ryzen 3000 tarzı bir işlemci mi kullanıyorsunuz yoksa Ryzen 5000G veya 4000G tarzı mı kullanıyorsunuz?
Top Bottom