Arama sonuçları: *

1. Steam istediğiniz alacağınız oyun %30 indirimli

Steam istediğiniz alacağınız oyun %30 indirimli

80 TL bakiyem mevcut şu anda. Istediğiniz bir oyunu hediye şeklinde atacağım iletişim için Discord adresim. bugra#7289 Ödeme yöntemi Papara
  2. Steam istediğiniz alacağınız oyun %25 indirimli

Steam istediğiniz alacağınız oyun %25 indirimli

90 tl bakiyem mevcut şu anda. Istediğiniz bir oyunu hediye şeklinde atacağım iletişim için Discord adresim. bugra#7289 Ödeme yöntemi Papara
  3. BugraSamet

Instagram yeni hikayeler gözükmüyor

Arkadaşlar instagrami yeniliyorum fakat sadece yeni postlar gözüküyor üstte ki hikaeyeler yenilenmiyor açtıklarım kalmaya devam ediyor ne yapmam lazım kimsenin yeni hikayesini göremiyorum.
  4. BugraSamet

Clash Of Clans hesabının e postası nasıl değiştirilir

Çözümü yok mudur bunun ya kaldım öyle
  5. BugraSamet

Clash Of Clans hesabının e postası nasıl değiştirilir

Arkadaşlar hesabımı satıyorum fakat e postasını nasıl değiştireceğimi bulamadım.Youtube de bir sürü video var fakat hiç biri olmuyor sanırım yeni güncelleme gelmiş. Hesap Supercell İD ye bağlı. Lütfen yardım edin.
  6. 2 Aylık Xbox Gamepass

2 Aylık Xbox Gamepass

Kod şeklinde verilecektir. Discord üzerinden iletişime geçebilir veya buradan özel mesaj atabilirsiniz. Disocrd: bugra#7289 Ödeme papara veya ininal
  7. 6 TL YE 10 TL Steam Cüzdan Kodu

6 TL YE 10 TL Steam Cüzdan Kodu

Arkadaşlar dediğim gibi 6 TL ye 10 TL steam cüzdan kodu satıyorum. Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz veya buradan da mesaj atabilirsiniz. Discord: bugra#7289 Ödeme: Papara
  8. BugraSamet

Minecraft Sunucu Kiralama Nasıl Olur ve Hangi Siteler güvenilirdir?

Arkadaşlar yardım lazım.Bir arkadaşlarla 6-7 kişi lagsız modlu survival oynamak istiyoruz.Hexxit gibi.50 TL bütçemiz var nerden nasıl kiralayabiliriz?
  9. 6 TL ye 10 TL steam cüzdan kodu

6 TL ye 10 TL steam cüzdan kodu

Arkadaşlar dediğim gibi 6 TL ye 10 TL steam cüzdan kodu satıyorum. Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz veya buradan da mesaj atabilirsiniz. Discord: bugra#7289 Ödeme: Papara
  10. BugraSamet

Wifi bağlı,İnternet yok hatası

Arkadaşlar kafayı yicem yardım edin.Bu hata çıkmaya başladı bazen düzeliyor sonra yine gidiyo yardım edebilecek var mı? 1640087753 Yardım edecek lazım??
  11. BugraSamet

30 Eylül A101 Kulaklıkları

https://www.a101.com.tr/aldin-aldin-gelecek-hafta-brosuru/ Arkadaşlar 3. afişe gelirseniz orada Bluetooth kulaklıklar var.Beyazını almak istiyorum sizce nasıldır? Bir beklenti içinde değilim zaten o fiyata çok bişi beklememek lazım.Bİr de modeli yazmıyor modeli nedir?
  12. 6 TL YE 10 TL STEAM CÜZDAN KODU

6 TL YE 10 TL STEAM CÜZDAN KODU

Ödeme yöntemi paparadır. Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Discord:bugra#7289
  13. TRUCKERSMP HESABI ALINIR

TRUCKERSMP HESABI ALINIR

Ets 2 steam hesabı alınır.Truckersmp ye kayıtlı olmalı.Fiyat size bağlı.
  14. BugraSamet

Xiaomi Kullanıcıları Teknik Sorun Ve Bilgilendirme Kulübü

O kadar mesaj ve reaksiyonum yok çünkü.
  15. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Kankam hız düzeldi de ping var.Senin ne kadar?
  16. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Kankam bilgisayarı kapatıp açınca hız değerleri düzeldi değişik bir biçimde. https://milleni.speedtestcustom.com/result/f2384a20-a082-11eb-a61c-bb084e4cf34f Fakat ping hala var.
  17. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Kastamonu dayım bende yakınız belki bu bölgeler de sorun olabilir.
  18. BugraSamet

Millenicom hız düşük

:/ Hocam siz hangi şehirdesiniz?
  19. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Hocam aramayı denediniz mi peki siz çünkü yarın arayacağım müşteri hizmetlerini.
Top Bottom