Arama sonuçları: *

1. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra (Samsung Türkiye Garantili) 76.460₺ (ödeme adımında)

S24FE ile de winlatör kullanmak istiyorum sizce bir sıkıntı yaşar mıyım
  2. X

S23 Ultramı yoksa S24 base mi alayım

Fotoğraf ise s23 Ultra YD yok TR garantili istiyorsanız honor 200 pro oda olmuyor TR olsun ama ucuz orta paket olsun diyorsan s24fe 256 gb tavsiye ediyorum.
  3. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra (Samsung Türkiye Garantili) 76.460₺ (ödeme adımında)

25 bine TR garantili s24fe 256 gb tavsiye ediyorum. sadece kamera ve işlemciden %25 -30 lık farklılık olan bir telefona hatta YD telefona 2 katı para vermeye ne gerek var.
  4. X

XIAOMI MI STICK Kumandası İle Açılmıyor?

aynı problemi bende yaşıyorum daha önce google chromecast hd almıştım sorunsuz kullanıyorum geçen indirimde diye mi stick aldım ama takılmalar ve açılmama sorunu beni soğuttu cihazdan.
  5. X

Yardım S24 FE bu fiyata alınır mı??

1 hafta önce 256 gb olanını vatan bilgisyarın web sitesinden 27 bine aldım mağazadan teslimli gayet memnunum telefonu görerek vitrinden direk almak bana daha mantıklı geldiği için o şekilde yaptım şayet satıcıları pek güven olunmuyor. ( direk amazon veya hepsiburada satıcılar hariç ) 128 gb size...
  6. X

Öneri Samsung S24FE vs S23FE

POCO X7 Pro modeline bakabilirsin 20k altı düşünüyor isen.
  7. X

Hangi aküyü almalıyım

2024 yılı ve ortaları alınabilir zaten bir akünün ömrü 4 - 5 yıl oluyor. sıfır da olsa 4 te 1'i veya 4 te 2'si dolmuş bir aküye para vermeye değmez.
  8. X

Normal kargo yapan satıcıya güvenmeli miyim?

Merhaba, EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 GAMING 11GB ile aranıza katılıyorum bana göre kartların Aziz YILDIRIMI 'dır. çok memnunum ve yükseltmeyi de düşünmüyorum GTA VI performasını da merak etmiyor değilim.
  9. X

Hangi aküyü almalıyım

İnternette satılan aküler eski üretim tarihli oluyor. mutlaka üretim tarihini öğrenin.
  10. X

Rdr 2 670 tl fc 25 900 tl

fc25 daha da düşer mi acaba 500 600 olsa alırım bende
  11. X

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Bilgisayarım da bluetooth yok yinede kullanabilirmiyim
  12. X

S23 mu s24 mu tercih etmeliyim önerileriniz nelerdir

bütçe var ise s24+ bütçe kısıtlı ile s24 fe
  13. X

❌İndirim Bitti! 3 AYLIK GAMEPASS BELEŞ 🔥🔥🔥(Turktelekom ev interneti müşterilerine özel)

kod dağıtım limiti dolmuştur hatası alıyorum.
  14. X

Mortal combat 11 Microsoft storeda 50 Tl olmuş ama hata alıyorum yardım edin

kartınız troy ise kabul etmeyebilir visa veya mastercard kullanın yada kartın yurtdışı işleme açık olup olmadığını kontrol edin.
  15. X

HEDİYE 100 TL PLAYSTORE KODU

bende yarım saattir google playstrore da deniyorum :(
  16. X

merhaba, nasıl kullanıcaz bilginiz varmı
  17. X

kod geldi bana fakat ne playstore de bi oyun alımında nede oyun için alımında kullanılmıyor kod geçersiz diyor
  18. X

oyun içinde herhangi bi paket satın alımında kullanamıyormuyuz yani
  19. X

bendede aynı şekilde kod geçersiz diyor kullanamıyorum
Top Bottom