Arama sonuçları: *

1. Cotanak1998

Arkadaşlar bu adamlar cc mi yapıyor

Arkadaşlar ben böyle şeylere pek inanmam ama size de sormak istedim. Bu gerçek mi ve bu kadar ucuza nasıl veriyorlar
  2. Cotanak1998

1950 Yılına ait şarap buldum

Babamın abisinin arkadaşı zamanında vermiş amcam da babama vermiş . Babamda '' Ben içmem al sende dursun oğlum'' dedi. Ben de 26 yaşındayım öyle pek alkol ile aram yoktur. Tek tük özel günlerde arkadaşlarla tekila , votka vs içerim. Sadece 1-2 kere şarabın tadına baktım. Şimdi yıllanmış bir...
  3. Cotanak1998

Hellcase adlı site dolandırıcıdır itibar etmeyiniz.

7 Günde 400-500 $ civarı ücret yatırdığım bu siteye. 100 $ bakiye daha yükledikten sonra hesabımı banladılar. Sebebi 2 kredi kartından para yüklemiş olmam. Hesabın sahibinin ben olduğunu kanıtlamak için gerekli ssleri TC'yi işlem geçmişlerini dekontlarına kadar gönderdim ve aldığım cevap şu...
  4. Cotanak1998

TRENDYOL POSTLARI BAYMAYA BAŞLADI

Arkadaşlarım sayın yöneticiler ve kullanıcılar.Bunun için ayrı bir post açılması artık saçma forumda sürekli bunu görmekten sıkıldım.Birbirmizle yardımlaşmak doğru fakat sürekli ayrı ayrı kişilerin 'Lütfen kaydedin' 'Şunu alacağım lütfen' yani herkesin birşeye ihtiyacı var dünya genelinde durum...
Top Bottom