Arama sonuçları: *

1. Cotanak1998

5500 TL Wireless kulaklık önerisi

Öncelikle iyi forumlar , Genelde FPS oyunları oynuyorum ve mikrofon kalitesine gerçekten çok önem veriyorum. HyperX Cloud III ve SteelSeries Arctis Nova 5 arasında kararsız kaldım. Bu konularda pek iyi değilim. Yardımcı olabilir misiniz ? Ek olarak başka önerilere de kesinlikle açığım...
  2. Cotanak1998

5000 TL Wireless kulaklık önerisi

Öncelikle herkese iyi forumlar , Razer blackshark v2 x kablolu kullanıyorum. Artık gerçekten kablolu kulaklık işinden sıkıldım. Kullandığım kulaklık gerek ses gerek mik kalitesi olarak çok iyi lakin Wireless kullanmak istiyorum artık. Gerçekten mik kalitesinin yeterli olduğu ve FPS oyunlarında...
  3. Cotanak1998

Anker Q20i ses problemi

İyi forumlar öncelikle , Anker Q20 i kullanıyorum , telefondan kullanırken hiçbir problem yok lakin bilgisayarın bluetooth özelliğini kullandığım vakit bazı problemler yaşıyorum. Yaşadığım problem şu ; Discord üzerinden biri video açtığı vakit seste herhangi bir problem olmuyor ama ben...
  4. Cotanak1998

Hangi kulaklık daha iyi ?

https://www.trendyol.com/huawei/huawei-freebuds-4i-siyah-p-90853948 https://magaza.kulaklik.com/products/anker-soundcore-life-q10i-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-60-saate-varan-calma-suresi-siyah...
  5. Cotanak1998

Kulaktan düşmeyen Bluetooth kulaklık önerisi.

Eşimin kulağından çok düşüyor kulaklık. Sürekli kayboluyor. Kulağından düşmeyecek attığım resimdeki kulaklık tarzında 1500 TL sınır ile kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevirim , iyi forumlar. not:Kulak aparatı yumuşak olursa çok seviniriz , kulağı acıtmıyormuş.
  6. Cotanak1998

Razer BlackShark V2 X A320M-R DDR4 AM4 mATX Anakart ile Güzel çalışır mı

A320M-R DDR4 AM4 mATX Anakarta sahibim Razer BlackShark V2 X Almayı düşünüyorum. Ses kartı olmadığı için anakartım yeterli olur mu
  7. Cotanak1998

800-810 TL Arası Mikrofonu Kaliteli Kulaklık önerisi

Mikrofon kalitesine çok önem veriyorum RGB gibi özelliklere takılmıyorum Bildiğiniz kullandığınız kulaklıkar varsa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler
  8. Cotanak1998

R36 Kulaklıkta yaşadığım ses problemi

Arkadaşlar arkamda duyduğum kişi önümde önümde duyduğum kişi arkamda garip bir ses çarpışması var mesela dümdüz giderken ses sağ ön taraftan geliyor ama adam arkamda nasıl düzeltirim bunu
Top Bottom