Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

İşlemciye fazla yük biniyor

fps drop yemiyorum ki zaten. Sorun işlemciye fazla yük binmesi
  2. rasitozbkk

Ayarları güncel olarak bu şekil yaptım sizce daha iyisi yapılabilir mi? https://streamable.com/vn15ci?src=player-page-share
  3. rasitozbkk

o zaman ayarları mı düşürmem lazım
  4. rasitozbkk

Grafik ayarlarım ful ayarlarda
  5. rasitozbkk

Selamlar fivem oynarken işlemcim 80-90-99-110 kullanım seviyelerinde geziyor. Grafik ayarlarım ise ful. Gpu kullanımı 30-40 civarı ekran kartım 4060Tİ 16GB Sizce sorun nedir ? Nasıl çözerim ? (fps anlık olarak düştüğü için bu şekilde daha yüksek fps ler görmekteyim.) 1736414786 İşlemci: Intel...
  6. rasitozbkk

OBS'DE BİT HIZI DÜŞME SORUNU

Arkadaşlar merhaba ! Kick'de yayın açıyorum fakat öğleden sonra açınca hiçbir sorun olmuyor 5k-6k bit bandına çok rahat yayın verebiliyorum. Ama akşam 8-9 dan sonra max 2k ya düşüyor. Kullanımdan alakalı bu kadar düşebileceğini sanmıyorum. Nasıl düzeltebilirim var mı daha önce başına gelen.
  7. rasitozbkk

1000 TL Parfüm önerisi

Dior ve versace güzel fakat denemeden kesinlikle alma. Grand suar var benşm de merak ettiğim bir koku bulursam paylaşırım sizle. Bir önerş daha dp den alabilirsin orjinlleri ile pek fark yok
  8. rasitozbkk

BEDELLİ ASKERLİK İLE İLGİLİ SORU

İş güç daldık unuttuk ya 1733996610 Tecil bozultuktan sonra yapsam fark mı öderim yoksa tecil bozulduktan sonra hiç mi şansım yok
  9. rasitozbkk

BEDELLİ ASKERLİK İLE İLGİLİ SORU

Selamlar bu ay sonu tecil bozuluyor. Fakat bedelli gitmeyi düşünüyorum. Asıl sorum tecil bozulduktan sonra mı harcı yatırmam gerek veya öncesinde mi yatırmalıyım. Arasında ki fark ne deneyimi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
  10. rasitozbkk

İstanbulda Araç İle en iyi manzaralı yer

Bu aydos taraflarını ve yakacık taraflarını az çok biliyorum ama çeşme nerde tam çıkaramadım. Manzara izlerççken bi şeyler yemek içmek güzel oluyor aslında onun için sormuştum
  11. rasitozbkk

Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

performansı fiyatı kadar iyi midir? acaba :)
  12. rasitozbkk

Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.
  13. rasitozbkk

İstanbulda Araç İle en iyi manzaralı yer

Selamlar araç ile en güzel manzarılı sakin bi yer arıyorum daha önce gitmiş olan var mı ? Anadolu yakası olursa sevinirim.
  14. rasitozbkk

Yardım 2 motor arasında kaldım motorcu arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

İlk motorun olucak ise racing önermiyorum. Şehir içinde zorlanırsın, onun yerine ns200 tercih edebilirisin. Tecrübem var vs falan diyorsan ve bu iki şık arasında rs200 daha iyi olacaktır. Far tasarımını beğenmesem de ve her ne kadar yüksek süratte grenajdan tirreşim sesi gelse de SR’a göre daha...
  15. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

upupup
  16. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Hocam büyük ihtimal bu ürünü alacağım. Driverı da olması da hoşuma gitti. 1732985659 Fakat ses kartım yok gene de fark eder mi fiyat farkı için
  17. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Selamlar! Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım stand ile kullanacağım. Genel olarak yayın ve RolePlay ile kullanmayı düşünüyorum. Tecrübeleri olan veya deneyimleme şansı olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Fifine Ampligame A6T RGB MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon
  18. rasitozbkk

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWITCH İNCELEME 🔥

Hocam değerlendirme için çok teşekkürler. Multimedyayı bulmanız gerçekten benim de işime yaradı. Dediğiniz gibi parasını hak eden ve tam anlamıyla f/p. Deneyen alıp görebilir beğenmeyen iade edebilir.
  19. rasitozbkk

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWITCH İNCELEME 🔥

Merhabalar şuanda size bu klavye ile yazıyorum. Hala bir sorunla karşılaşmadım gerçekten memnunum. Eksi denilebilecek tek yanı fn veya multi medya tarafı olacaktır ben kombinasyonunu bulamadım.
  20. rasitozbkk

MAONO PD200X USB/XLR VS FİFİNE A6T

Selamlar bu iki ürünn arasında kaldım. Genellikle Rp ve yayın için kullanıcam sizce hangisi daha iyi olur ?
Top Bottom