Arama sonuçları: *

1. Ruth

Testesteron testi vericem

antrenörüm istiyor de verirsin büyük ihtimal
  2. Ruth

Hangi rami alıyım ?

anakart: Msı mpg b550 gaming plus...
  3. Ruth

Bu site güvenilir mi

bir sorun olmaz o zaman alıyorum
  4. Ruth

Bu site güvenilir mi

yeğenime bunu alacağım güvenilir mi bu site https://www.elelebaby.com/elele-dormire-elektrikli-otomatik-sallanan-ana-kucagi-gri-736
  5. Ruth

1 TB ssd önerisi yapar mısınız

şuan takılı olan kingston olduğu için kingston almaya karar verdim
  6. Ruth

depolama için alıyorum 1 tb yetmiyor bu takılı şuan https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09K3PSWD2/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&th=1
  7. Ruth

Anakart :msı mpg b550 gamıng plus şu iki ürün arasın'da kaldım hangisini alıyım...
  8. Ruth

PC açılışta sorun çıkıyor

Sorun çözüldü sorun 2.ssd kaynaklı onu çıkarınca düzeldi
  9. Ruth

Tedavi görüyordum ondan dolayı öyle kaldı Amazon müşteri temsilcisiyle konuştum iade başlatalım dedi
  10. Ruth

Garantisi ne kadar oluyor bilmiyor Amazon yetkili firmaya yönlendiriyor
  11. Ruth

Amazon’dan aldım ama alalı 1 yıl oldu ama hiç açmadım 1 yıldır paketin’de duruyordu 3 Ocak 2024 almışım
  12. Ruth

merak ettiğim bir şey var ben 3600 den 5600 geçtim bios güncel değilse ekran gelmez mi çünkü öyle diyip bios güncelledi sorun neden kaynak anlamadım ( parçaları takmak ve için ve bios güncellemek için 1500 TL aldı ) Bugün götürdüğüm’de yüklemiş olduğum oyundan kaynaklı hata olduğunu ve kullanıcı...
  13. Ruth

Yine aynı sorun oluyor çok geç açılıyor ve şimdi yeniden başlat dediğim’de ekran gelmiyor komple kapatıp açmam gerekiyor ve ilk açılışta bu ekran çıkıyor
  14. Ruth

Amazon’dan aldım bunu 1 TB olanının taktığı ssd bu 1736507774 bilgisayarcı parçaları takıp Windows attı bugün götürdüm yine bakalım ne yapacak
  15. Ruth

Bilmiyorum nasıl yapacağımı
  16. Ruth

işlemci ve ssd değişikliği sonrası PC’de görsel’dekş sorunla karşılaştım ve açılmıyor şuan’da R5 3600’den R5 5600 geçtim ve montajı yapan kişi ekranın gelmediğini taktığın’da ekranın gelmediğini ve yeni bios attığını söyledi yaklaşık 5 gündür kullanıyor bir iki defa bu ekrandayken geç açıldı...
  17. Ruth

Ram önerisi yapar mısınız

hepsini satacağım 2x16 alcağım
  18. Ruth

okey alıyorum o zaman şuan bunlar takılı 4 tane 2x16gb yapmamı söyledi arkadaşım ondan dolayı değiştireceğim https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-vengeance-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-dual-kit-ram.html
  19. Ruth

senin dediğin CL değerin'de 3600 mhz var mı
  20. Ruth

ne fark oluyor
Top Bottom