Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Pc topladım acılmıyor

sorun psudaymis kontrol ettirdim bugun tesekkurler.
  2. T

hic degisiklik yok, nasil test ederim psu kaynakli olup olmadigini? onerebileceginiz psu var mi sistem icin
  3. T

hmm sagolun hocam deniyim yine bi
  4. T

fanlar donuyor muydu hocam
  5. T

anakart sari isik var da o anakartin kendi aydinlatmasi, bi deneyeyim hocam cmosu sagolun, cmostan sonra bios update gerekir mi?
  6. T

demek ki psuyu da degisiyoruz ne mutlu bize, oneriniz var mi hocam uygun fiyatli bir psu? ilerde ek fan takmayi dusunuyorum (etkiler mi bilmiyorum)
  7. T

dönmüyor, bi kontrol edeyim islemci kablosunu 1736799874 kablo dogru hocam ustunde cpu bile yaziyor, iki tane var 8liden oburunu taktim onda da devam ediyor sorun
  8. T

nasil yani bir de bir zarari olur mu 1736798379 ddr4 ramler 1736798563 tam gozukuyor mu emin olamadim komple cektim hocam 1736799488 anakartın ışıkları yanıyor, belli olmuyor ama ekran kartında da beyaz beyaz ledler yanıyor, tek aklıma yatmayan nokta şu, ekran kartinda strix yazan kismin da...
  9. T

Ryzen 5 5600 islemci B450m k2 anakart corsairin klasik 16gb ramleri R9 390 ekran karti Bugun islemci anakart ve ramleri yeniledim i7 4ten r5e gectim ama montajladıktan sonra calısmadı. Fanlar donmuyor ısık gidiyor ama fan yok acilmiyor pc sebebi ne olabilir? Acaba biostan mi diye dusunuyorum...
Top Bottom