Arama sonuçları: *

1. C

Trendyol Zeiron Mirage X32 pc iyi mi?

Bu fiyata Trendyola sistem koyup sipariş geldikçe sistem toplayıp satma fikri çık aklımdan 🤣
  2. C

8000TL Civarı Koltuk Önerisi (120Kg 185CM)

Bizzat tanıdığım bir imalatçı var Bursa'da ürünleri gerçekten çok kaliteli ithal mekanizma kullanıyor geçen gün konuştuğumda 4400 TL ye toptancılara sattığı fiyattan sattığını söylemişti bir çok firma ona etiket gönderip fasun ürün yaptırıp 7.000-8.000 TL ye satıyor eğer kargo pahalı gelir...
  3. C

Arkadaşlar vatandan hazır sistem sipariş ettim kargoya verilmiş ne zaman gelir

Normal kargo ne zaman teslim edilirse o gün teslim edilir
  4. C

Performans değerlerinde bir gariplik var

Birazdan burayı yıkarlar 🤣
  5. C

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

S..nerjiden aldığım hazır sistemin psu da (rampage) coil whine sesi vardı bende rahatsız olunca ilgili firmaya mail attım direk yetkili servis ile muhattap olun demesi rahatsız etti İnce hesaptan aldığım sıvı soğutucuda direk kendisi ilgileniyordu Birde videoda kafama bir şey takıldı başta 7900...
  6. C

Annem pc ye anahtar taktı istediği zaman kapatıyor

Boattan lambaya giden elektrikten çekilebilir (***konusunda yetkin elektrikçi tarafından***) tabi odanın ışığı da diğer odaya bağlanmasıya 😑
  7. C

AOC 24G4X 23.8 vs Acer Nitro VG240y s 23.8

Acer marka olan amazonda iki gün önce 2900 dü
  8. C

Öneri Monitör önerisi istiyorum ?

Buna bir göz atabilirsiniz
  9. C

🔥İndirim Gigabyte RX 7700xt ekran kartı

Sapphire 7900 gre modeli yakın zamanda 20500 dü
  10. C

iki mouse arasında kaldım

Başlığı TOM mu attı? 🤣
  11. C

❌İndirim Bitti! Vatan 4060 ti sistem 24k

Yine bitmiş 🤣
  12. C

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Kral ders versene adamlardan habersiz güncel veriyi nasıl çekebiliyorsun 😅 1723046256 Bence s_inerji hata yapmış en uygun hazır sistemler arasında s_inerji başta
  13. C

Ya Düzelmiş sanırım hocam ya da bende anlık bir hata olmuş 😅
  14. C

@Existentia krall filitrede superlerde sıkıntı olmuş muhtemelen S diye girildiği için
  15. C

26K Bütçeye Hangi Sistem alınır

@Existentia 😅
  16. C

26K Bütçeye Hangi Sistem alınır

https://ucuzasistem.com/ Formdan arkadaş kurmuş siteyi faydası dokunabilir göz atın
  17. C

40 bin tl kasa onerisi

https://ucuzasistem.com/ Bu forumdan arkadaş kurmuş siteyi göz atabilirsiniz
  18. C

Yanlış yere yazmışım mesajida silemedim kaldı böyle 😅
  19. C

Hocam üstteki alıntıladigim kendi mesajımda bunu belirttim ama aşılması zor durumlar değil bence tabii ki dikkat etmekte fayda var @Existentia İletişim formu eklersen firmalar kolay iletişim sağlayabilir
Top Bottom