Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Java Samsung tuşlu telefon nasıl bilgisayara bağlanır?

Merhaba elimde samsung gt e1205y telefon var ben buna oyun yüklemek istiyorum oyunu buldum ama telefona nasıl atacağımı bilmiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  2. Metekral123

Yardım Bu sistem 30-40 fps ets2 açarmı?

Param yok yani 500 tl anca çıkar benden
  3. Metekral123

Peki bu oyun için hangi lga 775 pin işlemciyi önerirsiniz?
  4. Metekral123

Peki 720p de falan oynasam genemi kaldırmaz hocam?
  5. Metekral123

Merhaba biliyorsunuz elimde bir kasa var ben ets2 yi çok severim ama bilgisayarın rami yetmiyor oyun 8gb istiyor benim anakart 4gb destekliyor benimde aklıma bir şey takıldı bu sistemde en düşük ayarlarda 1366x768 çözünürlükte 30-40 fps oynayabilirmiyim yoksa oynatmazmı? Ekran kartı: msi gt 710...
  6. Metekral123

Yardım GTA 5 te gece kulübüne girmek günah mıdır?

Evet doğru diyorsunuz
  7. Metekral123

Galiba haklısın internette çoğu kaynak öyle diyordu 1-2 kaynak günah diyordu diye bir sormak istedim teşekkür ederim
  8. Metekral123

Ben anlamadım dalga falan geçmiyorum bu ciddi bir konu değilmi? yoksa şunu mu diyorsunuz? oyunlardaki karekterler gerçek olmadığı için günah değilmidir diyorsunuz?
  9. Metekral123

O nedir sadece direk dansı gördüm koşarak çıtkım
  10. Metekral123

Bence garip değiller ya? :kekw: :ROFLMAO:
  11. Metekral123

Bende biliyordum bir sormak istedim çünkü karekter kendi girmişti zaten oyunu bıraktım. 1739190796 Hocam komikmi? ciddi bişey soruyorum yani?
  12. Metekral123

Evet yemin ederim kendi girmişti müceferciyi soyma görevinden sonra.
  13. Metekral123

Merhaba gta 5 oynuyordum franklin görevden sonra kendi girmiş bende hemen çıktım ama aklımda bir soru kaldı girmek günah mıdır?
  14. Metekral123

Futbol oynadıktan sonra hafif bacak veya bilek ağrısı normalmi?

Evet doğru diyorsunuz topa sert vuruyorum mevkimde defans olduğu için sert mücadeller olabiliyor
  15. Metekral123

Futbol oynadıktan sonra hafif bacak veya bilek ağrısı normalmi?

Merhaba okulda beden oynadıktan sonra bacak ve bilek ağrıları oluyor bazen hafif oluyor bazende daha şiddetli bu normalmi? Not: Düz tabanım Not2: ağrılar sızı gibi olmuyor hareket edince oluyor
  16. Metekral123

Yardım 2 Tuşlu telefon arasında dosya aktarımı nasıl yapılır?

Merhaba elimde 2 tane samsung tuşlu telefon var birinin içinde süper jawal quest diye bir oyun var ben bunu diğer tuşlu telefona aktarmak istiyorum bunu nasıl yaparım Not: 2 telefonda aynı model ve internete bağlanmıyor bide bluetooth yok.
  17. Metekral123

Bilgisayar parçalarını sökerken veya takarken elektirik çarparmı?

Kaçak olup olmadığını nasıl anlarım? ve bilgisayarda parçaları sök tak yaparken fişi çekmelimiyiz?
  18. Metekral123

Bilgisayar parçalarını sökerken veya takarken elektirik çarparmı?

Merhaba aklıma bir soru takıldı bir ara haberlerde bilgisayar parçaları söküp takarken elektirik çarpmasından vefat eden birini görmüştüm bende yakında bilgisayarda bazı parçaları sök tak yapacağım banada elektirik çarparmı? veya çarpma ihtimali varmı?
  19. Metekral123

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Tamam sizi çok iyi anladım dedikleriniz mantıklı bende zaten sizin dediğinizi yapacaktım internete bunu gördüm acabı iş görürmü diye konu açtım önerinizi için teşekkür ederim.
  20. Metekral123

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyim 1. çoğu satıcı kargo vermiyor yada pazarlık yapmıyor 2. cihaz hor kullanılmış ve eskimiş olabiliyor yada bozuk olabiliyor 3. cihaz bozuk çıkarsa iade falan...
Top Bottom