Arama sonuçları: *

1. C

Oyundayken amd sistem arızası hatası

merhaba son zamanlarda rustayken oyun siyah ekran verip oyundan atıyor ve amd beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optizimizasyon ayarları geri yüklendi hatası alıyorum artık can sıkmaya başladı günde 7 8 kere aynı hatayı alıyorum sebebi nedir ?
  2. C

Amd beklenmeyen bir sistem arızası sorunu .

merhaba son zamanlarda rustayken oyun siyah ekran verip oyundan atıyor ve amd beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optizimizasyon ayarları geri yüklendi hatası alıyorum artık can sıkmaya başladı günde 7 8 kere aynı hatayı alıyorum sebebi nedir ?
  3. C

Çözüldü✓ rami 3600 mhz yapınca pc kafayı yiyor

ya benim ramlar 2100 mhz de çalışıyormuş pc yii aldığımdan beri dün fark ettim şimdi 3600 mhz ye aldım pc kafayı yiyor donuyor siyah ekran veriyor rust a giriyorum oyundan atıyor sebebi ne ola bilir Ekran kartı : Rx 6500 xt işlemci : Ryzen 5 5600 Ram: Gskil Ripjavsw 8x2 3600mhz Anakart: Asus...
  4. C

Rust Fps Drop Sorunu.

Rust'u 3 ay oldu alalı. İlk 1,5 ay hiç sorun olmadan akıcı bir şekilde oynadım. Bu son 1,5 ay da çok drop yemeye başladım. FPS düşüşleri vs. oldu . İlk oyuna girdiğimde 15 GB RAM kullanıyor. Ama 1 saat oynadığımda 13 14'e düşüyor. Neden sizce?
Top Bottom