Arama sonuçları: *

1. H

Fortnitede xess gözükmüyor

Merhabalar İNTEL ARC B580 ekran kartım var fakat çoğu oyunda xess gözükmüyor örnek vermek gerekirsek fortnitede xess desteği olmasına rağmen xess seceneği yok yardım ede bilirmisiniz
  2. H

Arc b580 ryzen 5 5600x vermesi gereken performansı vermiyor ve işlemci gereğinden fazla ısınıyor bu yeni olduğundan ola bilirmi

daha bugün ryzen 5 5600x aldım ekran kartım b580 fakat vermesi gereken performansı vermiyor youtubede izliyorum adam fortnitede ultra ayarlarda 100 fps alıyor ben 50 fps alıyorum
  3. H

Intel arc b580 işlemci önerisi

yüksek ihtimal 5600x alıcam keşke anakart alırken daha dikkatli olsaydım sağlık olsun
  4. H

o zamanda anakartı değiştirmek zorundayım ki asus prime a520m-r yi daha yeni aldım yüksek ihtimal r5 5600x alıcam sence iyi mi?
  5. H

anakartı değiştirme gibi bi amacım yok ama acaba işlemciyi yükseltsem mi yoksa driver sorunları yüzündenmi darboğaz yapıyor onu bilemedim
  6. H

ama sence ryzen 5 5500 le darboğaz yapması normalmi anakartım asus prime a520m-r anakartlada bi alakası ola bilirmi acaba
  7. H

darboğaz yapmaz ama dimi veya acaba driver sorunları olduğu için ryzen 5 5500 le darboğaz yapıyor ola bilirmi
  8. H

RYZEN 5 5600X olsa nasıl olur
  9. H

Merhabalar gecenlerde İNTEL ARC B580 ekran kartı aldım şuanki işlemcim RYZEN5 5500 ve darboğaz yapıyor gibi normalde almam gereken fpsin altında alıyorum siz bu ekran kartına hangi işlemciyi önerirsiniz amd olsun lütfen ANAKARTIM : ASUS PRİME A520M-R EKRAN KARTIM : İNTEL ARC B580 İŞLEMCİM : AMD...
  10. H

Sistemimde darboğaz var

Evet resize bar acık
  11. H

Sistemimde darboğaz var

ama bende RTX 2060 SÜPER de var aynı şekilde ondada darboğaz yapıyor 1738081164 tamam da RTX 2060 SÜPER takıncada aynı şekilde darboğaz oluyor
  12. H

Sistemimde darboğaz var

Merhabalar sistemimde RYZEN 5 5500 ve İntel ARC B580 kullanıyorum birde 16 gb cl16 3200 mhz ram var fakat coğu oyunda örnek fortnite CPU kullanımı %100 GPU kullanımı ise %40 50 oluyor bu yüzdende darboğaz oluyor normalde olmaması gerek diye biliyorum almam gereken fps sin cok altında alıyorum...
Top Bottom