Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

Türkiye Yüzyılı başlıyor arkadaşlar: "Biz, öyle bir kazanacağız ki; kimse kaybetmeyecek!"
  2. Fevkelade1i

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Bir türlü gelemeyen dedeniz, pironuz seçim kaybedilince ne yapacak acaba? Güncelleme: İstifa etmedi, gitmiyor KK.
  3. Fevkelade1i

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

Devletin resmî birimi açıkladı, oy çalındı iddianız da yalanmış. Seçimi kaybettiler, sorumluluk almamak için manipülasyon yapıyorlar. Siz de ayakta uyuyorsunuz. Böyle seçmene, böyle aday müstahak... İktidardan muhalefete de vekil geçişi olmamış:
  4. Fevkelade1i

Seçim Sonucu Analizi: Aziz Nesin'in Oğlu Haklıymış!

Tek bir madde; Bu ülkede Erdoğan düşmanlığı yaparak seçim kazanamazsınız. 17 parti bir araya geldiniz, aldığınız oy oranına bak. Adamı sallayamadınız bile. Büyük rezillik. Muhaliflerin nasıl hâlâ çıkıp konuşabildiğine şaşıyorum. Ben olsam utancımdan eve kapanır, telefonlarımı kapatırdım...
  5. Fevkelade1i

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığını Destekleyen Millet Modeli

Hatırlatırım; HDP ve PKK'nın dayatması üzerine, CHP mecliste tezkereye hayır oyu vermişti. İyi Parti ise evet oyu vermişti. Kılıçdaroğlu'nun, Selo'yu serbest bırakmak istediğini biliyoruz. Özerklik vereceğini de vaat ediyor yıllardır. Kim bilir başka ne tavizler verdi de, HDP ve türevlerinin...
  6. Fevkelade1i

Hüda-Par Genelbaşkanın Açıklamaları

Hüda-Par Genelbaşkanı Yapıcıoğlu, bu akşamki CNN yayınında; "Biz bölücü de değiliz, birilerinin heykelini dikme peşinde de değiliz. Bayrakla bir derdimiz yok. Bölünüp ayrı bir devlet kuralım da demiyoruz. Biz bin yıldır İslam paydasında beraber yaşayan Türk ve Kürt'ün kardeşliğini savunuyoruz."...
  7. Fevkelade1i

TEKNOFEST, 39.684 Takımın Katılımıyla Dünya Rekoru Kırdı!

2021 Eylül'de 4.'sünü düzenlediğimiz Teknofest Festivali 6 gün sürdü. Milyonlarca ziyaretçinin akın ettiği festivalde; binlerce öğrenci, yüzlerce projeyle yarışmalara katıldı. Kimisi derece aldı, ödül kazandı. Kimisi şansını 2022'de denemek üzere Teknofest'i deneyimlemiş oldu. 2021 yılında...
  8. Fevkelade1i

[ANKET] 2023 Seçimlerinde Erdoğan'ın Rakibi Kim Olacak?

Bununla ilgili bir anket düzenlemeye karar verdim arkadaşlar. Kimi istediğinizi sormuyorum, gidişata göre kimin olacağını soruyorum. İstenileni sorarsam, Mansur Yavaş birinci olur. Her profilin 2 oy kullanma hakkı var. Benim gibi "Çoklu Aday" ve herhangi bir şahıs arasında kalanlar için bu...
  9. Fevkelade1i

Vera Çakmak'tan "Hudut Namustur" Pankartı Açıklaması

Gönüllerin kahramanı olan genç, bu açıklamadan sonra linç ediliyor. 1630621825 Şu twitinden sonra, çocuğun kaçırıldığını yazdılar. İnce'nin de kaçırıldığını yazmışlardı: Ve hâlâ çocuğun kaçırıldığını yazmaya devam ediyorlar: Çok tuhaf kafalar gerçekten.
  10. Fevkelade1i

AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Polise Hakaret Etti!

Bu forumdaki siyasî muhabbetleri tamamen bırakmaya karar vermiştim ama şu haberi görünce dayanamadım. Ak Parti seçmeninin farkını size göstermem gerek. Paylaşımdaki videoda da gördüğünüz gibi, AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz polise hakaret ediyor. Birisi aracını ihbar etmiş...
  11. Fevkelade1i

Tunus'da Darbe Girişimi Oldu!

Tunus'un seçilmiş Cumhurbaşkanı Kays Said, anayasal yetkisi olmadığı halde hükumeti fesh edip meclisin kapısına kilit vurdu. Nahda Hareketi'nin lideri Meclis Başkanı Raşid Gannuşi, "Tunus, yeni bir Mısır olmayacak; Kays Said, yeni bir Sisi olmayacak." diyerek halkın darbeye karşı direnmesi için...
  12. Fevkelade1i

[Güncellendi] İyi Partili İl Başkan Yardımcısı: Ömer Halisdemir Darbecidir!

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweet ile FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'nin mağdur olduğunu ve Terzi'yi vurarak kritik bir göreve imza attıktan sonra şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'in "asıl darbeci" olduğunu söyledi. Tepkilerden...
  13. Fevkelade1i

Wikipedia Artık Doğru ve Güvenilir Bilginin Kaynağı Değil!

UnHerd adlı Youtube kanalında röportaj veren Wikipedia'nın Kurucusu Larry Sanger, yıllardır bağımsız bir site olduğunu iddia eden Wikipedia’nın fonlandığını ve editöryal kadronun siteyi manipülasyon ve propaganda yuvası hâline getirdiğini söyledi. Sitenin artık "doğru bilginin kaynağı olmadığını...
  14. Fevkelade1i

Muhtemel İstanbul Depremi ve İBB'nin Deprem Bütçesi!

Deprem bilimciler, önümüzdeki yıllarda bir İstanbul depremi beklediklerini söylüyorlar. Bunun için şimdiden önlem alınması gerektiğini, aksi takdirde felaketle sonuçlanacağını belirtiyorlar. Bunun için alınacak önlem, kesinlikle Kentsel Dönüşüm olmalı. Depreme dayanıksız yapılar yıkılarak...
  15. Fevkelade1i

Taylan Yıldız ve Verdiği Sözler!

Dün akşam atlas de rêve adlı Twiter kullanıcısı, "Selçuk Bayraktar'ın Vizyonu: Z Kuşağının Abisi" adlı bir sohbet odası açtı. Odayı, şu konuyla duyurdum: https://forum.donanimarsivi.com/konu/selcuk-bayraktarin-vizyonu-z-kusaginin-abisi.384196/ Sohbet odasında, Aselsan'da görev yapan bir arkadaş...
  16. Fevkelade1i

Cimnastik Dünya Şampiyonumuz Linç Ediliyor!

Manisalı Ayşe Begüm Onbaşı, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi ve aynı zamanda Red Bull sporcusudur kendisi. Yarışmaya bireysel kadınlar kategorisinde...
  17. Fevkelade1i

186 Gündür, Parti İçindeki Tecavüze Sessizler!

Durum o kadar vahim ki, konuyla ilgili bir site açmışlar. Parti içindeki tecavüzlerin bir kısmını kanıt olarak eklemişler. Kılıçdaroğlu, hâlen bu tecavüzlere sessiz kalıyor. Kaynak: https://tecavuzesusma.com
  18. Fevkelade1i

Muhalefetin Komik Argümanı

Muhalefetin en komik argümanı, Erdoğan'a diktatör demektir. Hem diktatör olduğunu söyleyip, hem de erken seçim istiyorlar. Karşında diktatör varsa seçime gitmek istemezsin. Erdoğan'ın seçimden korktuğunu iddia edip; seçimi kazandığında ise, hile yaptığını öne sürüyorlar. Bu adam seçimlerde...
  19. Fevkelade1i

Necip Fazıl Kısakürek'in 38. Ölüm Yıldönümü

Muhtemelen burada birçoğunuz üstadın ardından küfredecek ve hakaret edeceksiniz. Üslûpsuzca yazılan yorumların hiçbirine cevap vermeyeceğim. Hepsini raporlayacağım. Meral Akşener'de, üstadı rahmetle anmış. Yaşadığı dönemde hiçbir destek vermedikleri Erbakan'ı da anmıştı muhalifler. Erdoğan...
  20. Fevkelade1i

Canan Kaftancıoğlu'nun Terör Örgütleri İle Bir Bağlantısı Yokmuş!

Bildiğiniz gibi Süleyman Soylu şu an Habertürk kanalında, Kübra Par'ın moderatörlüğünde sorulan sorulara cevap veriyor. Yayınla ilgili, Canan Kaftancıoğlu şöyle bir twit attı: Söylediğine göre, terör örgütleri ile hiçbir ilişkisi yokmuş bu kadının. Şimdi, Canan Kaftancıoğlu'nun terörü...
Top Bottom