Arama sonuçları: *

1. Cheazy

Yardım İkinci El İşlemci Yükseltme Önerisi?

X ile düz arasında fiyat farkı yok. Düz seriyi stok fanla kullanabilirsin ama X e kule tipi farz bizzat deneyim ve gözlemlerimle söylüyorum. 2800 e stok fanlı r5 5600 çektim hala kayış gibi kullanıyom. Sorun olursa yaz.
  2. Cheazy

Öneri Sıvı soğutucu önerisi

Doğrudur hocam. Sağlam fiyata satıp o dediğin corsair tak geç bence.
  3. Cheazy

Çözüldü✓ Sistem ne kadar eder

Sadece kasa 20k max demekte küfür hacı noname 700w psulara 1500 çekiyorlar bunun psu anakart ram ıvır zıvır 10 desen 3080 12 desen 22 etti diğerleride topla 25 i rahat geçer (sarecekasa)
  4. Cheazy

3700 falana buldum ben hocamda dediğin üründe kapalı kutu zaten çokta tartışmaya gerek yok. İşlemci alev topu ama bilmiyorum. Amd de 80-90 ı görürdüm zannediyordum stokla bile 50-60 larda takıldım noname macunla. Benim işlemcim seninkine göre düşük diye mi bikmiyorum. Belki macunu tam...
  5. Cheazy

2. El aldığı sistem sıkıntı çıkardığı zaman karşısında kimini bulacak bre adam? Sıfır diye satıyor itopya sana garantisinide veriyor. Sorun çıktığında ara beni diyor. Ek olarak 4060 zaten çöp git 3060 ti al daha performanslı ondan.
  6. Cheazy

Hocam bir şey merak ettim. Kule tipiniz zaten yakışıklı, sağlam markalı bir kule tipi. Pc yi ne için kullanıyorsunuz? Ve sıcaklıklarınız kaç derece? Zanlımca çokta ısınmaması lazım kasanızı ve fanlarınıda hesaba katarsak. Benim dandik diye tabir edilen zoko chiko kasayla dark x123 solo kule...
  7. Cheazy

Bencede 30 u var. Siz alacak mısınız? Satacak mısınız?
  8. Cheazy

Öneriyi kes! Tam tersi o fiyatlara çıkınca kule tipi almak saçmalık. 900-1k arası hadi kule tipi okey hadi 1500 e de eyvallah ama 2 ve üstüne kule tipi gereksiz. Ek olarak adam sıvı soğutma istiyor kule tipi al demek. Ben susadım diyen adama ekmek vermeğe benziyor. 1738882664 Msı güzel işler...
  9. Cheazy

İphone 15 Pro Pil Ömrü

6 ayda %100 den 99 a düştü iPhone 13 olduğu için döngüye bakamıyorum ama oyuj oynarken günde 3 kez şarja takıyordum. Şimdide 1 kez takıyorum oyun oynamıyorum. Nadir 2. Ye takıyorum gün içinde. 1738882556 Dipnot hiçbir zaman çakma şarj takmadım ful orj adaptör
  10. Cheazy

Borç, harç, taksit biraz ordan biraz şurdan ekleme yapılarak sıfır alınıp yoluna bakılabilir. Çok büyük meblalar benim gözümde 30-40 lar o yüzden kolay kolay kimsenin parasını hiç tanımadığı bir insana yüklü olarak vereceğini sanmıyorum. 2 saat pyun oynarsın, çay kahve samimi ortam eve gidersin...
  11. Cheazy

3060 12gb tan 4070 e geçeceğim

Bence ekran kartından aşırı güzel. Ekstra bir değişim yapmanı önermem. İlle de yapacaksan piyasasına hakim değilim ama 3080-3090 lara ve TI,Sversiyonlarına bakbak. 4070 den daha güçlüdürler.
  12. 1060, 1050 TI, 1650, 1660/S/TI, 1070, RX 570,580 aranıyor

İstanbul 1060, 1050 TI, 1650, 1660/S/TI, 1070, RX 570,580 aranıyor

Getle alabileceğim, refiniz varsa ibandan atacağım, İstanbul, Pendik, Kadıköy, Kartal, Tuzla cart curt gibi yerlerdeysenizde elden alabileceğim kartlar aranıyor. KFG önemsiz, dereceleri 73-75 i geçmeyen, fazla fan açmayan temiz olan kartlar oluyor. Yine de varsa K,F durumunu belirtebilirainiz...
  13. Cheazy

Rtx 3060 ti vs 3070 vs 4060

Videoyla falan işim yok. Hep erteliyorum. Prdüktörlük, video çekme, render işlerini falan ama olacağıda yok gibi. Ek olaeak bu psuya 1400 tl verdim. Corsair cart curt beyaz bir şey 5000 tl en az. Sıfırdı bu benim aldığım ürün ve 1400 tl idi. Çokta şey yapmamak lazım. Zaten ticaret falan...
  14. Cheazy

Genel olarak en iyisi içinden hangisidir? Ek olarak 600w la yeter mi dediğim gibi. Daryun 600w +80 bronzw bir psu var. Biri dm den çöp psu falan dediydi de toplu olarak satıl yapıyorlar. Beyaz olarak alternatiflerse 4-5 bin tl idi. Bir sorun yaşamadım şu anlık. Daryun marka psum.
  15. Cheazy

Merhabalar. Beyaz bir sistem diziyorum. Ekran kartı işi biraz sonralara bırakılabilir şu an 1060 var ama aklıma bir şey takıldı. Sıfır 4060 13k falan, ikinci elide 9-10k ya bulunabiliyor. E zaten 3060 ti 7-8 3070 7-8 bandına bulunabiliyor. Gerek beyaz olsun gerek tepe model olsun. Ben sıfır...
  16. Cheazy

Çözüldü✓ 8 9. Nesil Intel işlemci

Eyvallah hocam 300 e falan buldum celeron meleron.
  17. Cheazy

Çözüldü✓ 8 9. Nesil Intel işlemci

Elimde anakart var sadece çalışıp çalışmadığını denemek için işlemci alacağım. Hangi işlemci ucuz yollu çözüm olur? Pemtium, celeron serisi vesaire…
  18. Cheazy

1060 back plate nerden bulurum?

Valla o malzemeyi almak, montajlayabiliyorsam montajşamak lazım. 3d yazıcıdansa metal falan basarlar mı bikmiyorum.
  19. Cheazy

Sahibindenden arıyom buluyom. Çokta muazzam bir yeteneğe gerek yok. Onun dışında toptan satan çok kişi var araştırsanız bulursunuz. Kimseyi yönlendirmek istemiyorum test etmedende çok kart aldım ben sorun yaşamadım ama vebal kabul edemem. Araştırma, işi de biliyorsanız coğrafi konumunuz da...
  20. Cheazy

2
Top Bottom