Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Sistemim şuan ne kadar eder?

Normalde tekli upgrade düşünüyordum ama direk satıp 5600 + 3060 12GB + 32GB ram geçeceğim uğraşmak istemiyorum teker teker değiştirmeye Ne kadar eder bu sistem? İşlemci : İntel İ5 10400f Anakart : Biostar H410MH Ram : Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15 x2 Ekran Kartı : Inno3D GTX 1660 Super...
  2. OdinSonThoR

Sizce nasıl upgrade yapmalıyım?

Selamlar altta bulunan sisteme sahibim upgrade yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı düşünüyorum. Komple satıp yeni sisteme geçmek zor olur diye düşünüyorum ekran kartımı kesinlikle yükseltmek istiyorum en düşük 2060 ama destekleyeceği en yüksek ekran kartını da takmak istiyorum ne takabilirim...
  3. OdinSonThoR

15-18K arası oyun sistemi önerisi

Bir arkadaşa topluyoruz ortalama bir oyuncu bilgisayarı arıyoruz
  4. OdinSonThoR

3,5-4K ya nasıl sistem toplanabilir?

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum bu yüzden çevreme de öneri yapamıyorum. 3-4 K arası AM4 sisteme hangi parçalar koyulabilir ? Anakartsız toplanacak arkadaşın elinde bu var https://www.incehesap.com/gigabyte-b450m-h-matx-gaming-anakart-fiyati-45781/
  5. OdinSonThoR

8000 tl yayın ve oyun odaklı sistem önerisi

Dostlar bir tanıdığıma aldıracağım yayın ve oyun için kullanacak ne öneririsiniz.
  6. OdinSonThoR

10400f+Rtx 2060 6200 tl ye sistem önerisi

İntel İ5 10400f ucuz olsun diye koydum 3600 koyulabilir keyfi koydum ve ucuz MSİ B460M A PRO Msi RTX 2060 Ventus sistemi kurma sebebim çünkü çok ucuz Neo Forza 8 gb 3200 mhz x2 alacağız Kingston A2000 500gb Corsair Spec delta rgb +650 w psu kasa psu ayrı seçilebilir değişebilir keyfi yaptım T6...
  7. OdinSonThoR

Bilgisayarımın incelemesini yapacağım neler bulundurmalıyım ?

Kötü yazışımı göz ardı etmeye çalışın lütfen Bilgisayarımı galiba tr de 1-2 kişi aldı ses soluk çıkmıyor kimseden Monitörümün çözünürlüğü 1280x1024 olduğundan doğru sonuç alabileceğimi düşünmüyorum gidip tv de deneyeceğim oyunları Üşenmez isem 2k ve 4k testlerinide yaparım Valo Cs Raft Forest...
  8. OdinSonThoR

1660s ile 2k da 100 üstü fps almam normal midir ?

Dün tv ye bağlayıp 1080p testlerini yapayım dedim sistemin 4k da zorlandı ama 2k aşırı normaldi raft forest 13. cuma fortnite oyunlarda deneme yaptım acelem vardı raft ta ful ayarlar en son da 90 120 arası fps aldım forest ta böyle çok çok açık biryere çıkınca 80 e kadar düştü ama onun dışında...
  9. OdinSonThoR

Sistemimin oyun testlerini nasıl tablo halinde yaparım

Abdullah abi tablo yapıyor ya nasıl yapacağım 1080p 2k ve 4k testlerini yaptım ama acelem var diye ne ss alabildim nede afterburner ı açabildim neyse baya oyunun testini yaptım nasıl yaparım
  10. OdinSonThoR

Kasamın incelemesini yapacağım neler koymam gerekir :)

Monitör alana kadar bari yazılı yeri tamamlayayım neler koymalıyım
  11. OdinSonThoR

12 kadar sadece işlemci fanı çalışsa bir şey olur mu ?

Merhabalar indirme yapmayalı planlıyorum öğlen 12 ye kadar uyanana kadar r6 indirmek istiyorum kasanın fanlarını durdura biliyorum Cpu fanı budur sabaha kadar sadece bu çalışsa sıkıntı olur mu ?
  12. OdinSonThoR

7-8 k pc toplama önerisi

@ahem47 hocama pc toplamaya çalışıyorumda kafam çok karıştı sizce nasıl bir sistem toplanmalı
  13. OdinSonThoR

Bilgisayar incelemesini nasıl yapmalıyım ?

Detaylı bir inceleme yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım oynadığım oyunların fpslerini yazdım ama görsel olarak fps göstergesi sıcaklık v.b şeyler nereden ve nasıl açılıyor oyun içi veya steam değilde bu abdullah binin kullandığı gpu kullanımını cpu kullanımını sıcaklıklarını ram kullanımını fln...
  14. OdinSonThoR

Game Garaj Aquarius 5T-10 ilk izlenimim

Okuyunca fark ettim biraz boş yapmışım kusura bakmayınız lütfen Şaka falan aldım sistemi çatır çatır oyun oynayacağım gelecek ay monitör almaya çalışacağım şimdi fotoğraf ss bilmemne koyamıyorum eski monitörün beni kör etmeden çalışabiliyor :) Neyse elimdeki monitör kör ediyor Şimdi işi biraz...
  15. OdinSonThoR

Sistemime hangi testi ne kadar yapmalıyım ?

Sistem geldi gelicek hangi testi ne kadar süre yapmalıyım aklımda kısa süre yapıp cumaya kadar oyun indirmek var cuma interneti değiştireceğiz internet 2 günde bağlanır yeni internette daha hızlı olur Birde bios update yapacağım son sürümse yinede yüklemeli miyim yoksa direk windowsa geçmeli...
  16. OdinSonThoR

Sistem siparişimi verdim

4 yıllık bekleyişim sonucu aldığım sistem Intel İ5 10400f Biostar H410MH İnno3D 1660 super Crucial Ballistix 8x2 3000 mhz Cl15 Adata SWORDFISH 500 gb m2 Toplam 6224 tl tuttu mutlu gibiyim Galiba sistemi ilk alanlardan biriyim yazılı ve video incelemesini yapacağım hangi testleri kayıt...
  17. OdinSonThoR

Aquarius 5T-10 bu özelleştirme ile alınır mı ?

Sistem Özellikleri Intel Core İ5 10400f Biostar H410MH DDR4 S+V+GL 1200P Inno3D GeForce GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15 x2 GameGaraj 550Watt 80+ Bronz Toplam 5674 tl tuttu yanınada alttaki ssd yi alacağım nasıl olur Kingston HyperX Fury 3D...
  18. OdinSonThoR

6.000 tl pc önerisi (artık almalıyım)

artık almam gerek bitsin adam gibi bi sistem alıyım be hadi be bende alıyım bıktım konu açmaktan hadi be
  19. OdinSonThoR

6k ya sistem önerisi

Arkadaşlar bugün işte sistem gösterdim ama 5.4 k ya 2. el alınır mı? sorusu içimi yaktı napıcaz bana bi yardım edin
  20. OdinSonThoR

Sistem almadan sorularıma cevap arıyorum

Merhabalar çok sorularım var size 1- 5400 - 5500 TL'ye el capitan alınır mı ilk hali 3600 5600xt team ssd b450 s2h 16 gb ram spec delta rgb 2- yeni çıkan nvidia klavye sesi almama gibi özellikler 1660 superde olacak mı ? ve witcher gibi oyunlarda nvidia hairworks gibi olaylar amd cephesinde...
Top Bottom