Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Maç için pankart nasıl yapabilirim

Selamlar, bir sorum olacak bir maç için pankart yaptırmam lazım yada yapmam lazım diyelim. Sadece yazı olacak ve yazacağım şey plastik mi tam olarak ne? Nereden temin edebilirim?
  2. OdinSonThoR

İsmi değiştirilmiş fotoğrafın eski adını nasıl bulabilirim?

Bilgisayarımda 10 gün önce fln bir fotoğraf kesip ismini değiştirdim ama kopya olarak kaydettim yani orjinal fotoğrafa dokunmadım ama nerede bulamıyorum bu kesilmiş fotoğraftan eski fotoğrafın adını bulabilir miyim?
  3. OdinSonThoR

İsmimin bilinmediği bir yerde ismim yayıldı suçlamada bulunabilir miyim?

Selamlar olay biraz saçma ama baştan anlatıyorum. 1,5 yıl önce aramın iyi olduğu günümün 4-5 saatini birlikte geçirdiğim kişiler vardı. Biz twitch ortamında tanışmıştık ama onlar isimlerini kullanıyordu ben ismim yerine nickimi kullanıyorum ve hala kullanmaya devam ediyorum. Ortamda tanıştığımız...
  4. OdinSonThoR

Okulda nasıl müzik dinlerim

Selamlar okulda müzik dinlemek istiyorum sabah telefonları bırakıp akşama kadar almıyoruz 10 saat dersim var. Müzik dinlemeyi ise en iyi anlaştığım agam okuldan gittiği için istiyorum sınıfım ise zeka seviyesi olarak benden çok düşük muhabbete bile girmem. Kulaklığım kablosuz Taotronics...
  5. OdinSonThoR

İftira yüzünden kavgalık oluyorum ne yapmalıyım?

Selamlar dostlar şimdi size olayın öncesini ve olayı yazayım sizde ne yapmalıyım onu yazın. KİŞİLER -A kişisi benle yakın boyda eski kickbokscu çevresine ve kendine güvenen homosapien atalarının beyin özelliklerini taşıyan bir şahıs gücü her zaman önde gören "karı gibi yapma vs" gibi kelimeleri...
  6. OdinSonThoR

Hayatımdan-Kafamdan belli bir şeyi tamamen silmek mümkün mü?

Selamlar burada bahsedeceğim olay kız fln değil. Ben breaking bad izlediğim zamanı kafamdan silip tekrar izlemek istiyorum. Her şeyi unutup sıfırdan başlamak istiyorum. Breaking bad i kafamdan silip şu diziyi izliyordum mutluydum güzeldi ama hangi diziydi demek istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü...
  7. OdinSonThoR

Spider-Man kostümünü nereden alabilirim?

Kostüm almak istiyorum, çocukluğumda bulabileceğim yerler vardı kapandı. Nereden temin edebilirim? TASM2 kostümü çok hoşuma gidiyor TASM1 dışındaki bütün kostümlere okeyim. Güvenli olarak nereden alabilirim?
  8. OdinSonThoR

Sizce bu haldeyken ne yapmalıyım?

Size bir derdimi anlatacağım Öncelikle okullar açıldıktan 3 hafta sonra tat ve koku duyum bir anda gitti. 3. haftaya gelene kadar her hafta ufak tefek hasta oluyordum ama her zaman olan şeyler normal geliyordu. Sonra 3. haftadaki Cuma günü eve geldim normalde geldiğimde aim antremanı çalışırım...
  9. OdinSonThoR

Pasaport çıkartmak için neler gerekli?

Selamlar 17 yaşındayım. Pasaport çıkartmak istiyorum hangi belgeler lazım? Bir ücreti var mı? Aylık veya yıllık olarak vereceğim bir para var mı?
  10. OdinSonThoR

Yanlışlıkla Twitter'ım askıya alındı

Selamlar twitter hesabımın bilgilerini güncelliyordum pp, isim, doğum tarihi gibi yanlışlıkla 2005 yaptım gerçekte 2005 doğumluyum ama 2000 yapcaktım. Kimlik fotoğrafı istiyor, atmak istemiyorum başka bir şekilde nasıl açarım?
  11. OdinSonThoR

Bahçemize uçamayan Serçe düştü ne yapmalıyız?

Şimdi kalktım bahçede annemler büyük bir kutunun içine muhabbet kuşu yemi ile su koymuşlar içinde de uçamayan bir serçe var. Serçelerin boyutlarını bilmiyorum yetişkin veya yavru diyebileceğim bir bilgim yok. Ne yapmalıyız, ne yer ne içer sağlıksız bir şey vermeyelim. Evde aynı bu şekilde...
  12. OdinSonThoR

Kendimi savunmak için ne alabilirim ?

OKUMANIZ TAVSİYEDİR, VAKTİ OLMAYANLAR DİREK ÖNERİDE BULUNABİLİR Hırsız gelirse kendimi koruyabileceğim ekipman arıyorum saldırı için değil savunma için
  13. OdinSonThoR

Yeni açacağım rehber/inceleme konusunu siz seçin

Forumda boş konu açıyorlar canım sıkıldı bir konu açayım dedim hangisi olsun?
  14. OdinSonThoR

Dost Kayaoğlunu seviyor musunuz ?

Merak sadece merak :) Tost kayaoğlu değil onu zaten seviyoruz.
  15. OdinSonThoR

Kötü ve şaçma alışkanlıklarınız.

Böyle saçma alışkanlık-bağılılıklarınız Ben başlayayım videoları x2 izleme alışkanlığım X2 dışında video izleyemiyorum çok yavaş geliyor.
  16. OdinSonThoR

2020 ye son bir söz bırakıyoruz

2020 iyisiyle genel olarak kötüsü ile geldi ve gidiyor içimde bir burukluk kalmadı desem yalan olur neyse 2020 ye son bir söz bırakıyoruz
  17. OdinSonThoR

Walpaper Engine i nasıl iade ederim

Yaklaşık 1 hafta önce steamden aldım iade tabe oluşturdum ama dönüş olmadı iade edip üstüne ekleyip pes alıcam :( 1 hafta önce aldım 40 dk kullandım
  18. OdinSonThoR

Ses değiştirme programı önerir misiniz?

Mikrofonum drop plusun mikrofonu sıkıntı çıkartmayacak bir ses değiştirme programı istiyorum kaliteli bir uygulama önerir misiniz?
  19. OdinSonThoR

Ölmeden önce yapılacaklar listelerinizde neler var ?

Herkesin ölmeden önce yapılacaklar listesi vardır. Şunu yapmalıyım dediği şeyler vardır yazınız efenim. Benim ölmeden önce yapılacaklar listem. Kesinlikle birinci sırada Ceza konseri gitmek var fazla yaşlanmadan gitmem gerek. İkinci sıraya yurt dışına çıkmak var ve 2-3 ay yurt dışında kalmak.
  20. OdinSonThoR

Epic Games Konuları hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

Sizin görüşlerinizi merak ediyorum Bence yeter artık her gün aynı şeyler sıktı çöp konu olmaya başladı. Trol konularla aynı oluyor bence sıktı sıktı
Top Bottom