Arkadaşlar yurt içi yurt dışı her türlü sitede alış veriş yapabiliceğim hiç bir şekilde kullanım vs. den dolayı para çekmeyecek kart önerisi yapar mısınız ? ininal kart gibi ama ininal olmasın lütfen
Arkadaşlar hat değerlerim düştü yeni modem aldım olmadı iss yi aradım çözemediler kablolarda vs. sıkıntı var dediler ancak kablolarda herhangi bir sıkıntıda yok yardım edebilir misiniz başka neyden kaynaklanabilir ?
Arkadaşlar pc yi aldığımdan beri piyasayı takip etmedim nividanın ekran kartlarını biliyorum ve bayağı pahalı amd ye bakıyım dedim rx 5500xt vs. var bunları bilmiyorum acaba nasıl ekran kartları ? Önerir misiniz ? Nvidia da hangi kartlara denk ?
İyi günler oyunlarım da kasma donma vs. yok her oyunda sanki vsycn açıkmış gibi ama kapalı fareyi çekiyorum oyundaki silah sonradan geliyor mouse ile alakalı değil denedim nedendir ?Durduk yere oldu
Arkadaşlar gtx 1650superim ekran kartım var windows 8.1 pro yüklü ancak nvidia driver sitesinde windows 8.1 sürümü yok windows 10 indirsem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?