Arama sonuçları: *

1. Raze8165

Tarayıcıdan indirdiğim dosyalar açılmıyor.

Merhabalar arkadaşlar benim bir laptopum vardı kendim kullanıyordum sonra PC alıp kardeşime verdim. Bi dosya yükledim ve açamadığımı fark ettim. Ne kadar tıklarsam tıklayayım açılmıyor çözüüm de bulamadım youtubeda. Konu hakkın bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim...
  2. Raze8165

RX 6600 XT Sistemle oyun oynayamıyorum.

arkadaşlar geçenlerde sistemimi topladım RX 6600 XT var. Oyunlara girdiğimde bir süre sonra atıyor. 21.8.2 sürücüsünü kullanıyorum. bu sorun GTA LOL ve kardeşimle oynamak için roblox girdiğimde de yaşandı. Ancak Apex Valo ve Fortnitede yok. GTA da çok nadiren oluyor günde 1 kere falan ama LOL de...
  3. Raze8165

Windows 10 Etkinleştiremiyorum.

Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim monitöre kafa atacam neden açılmıyor bu lanet olası şey ?
  4. Raze8165

Discord ve Fortnite çalışmıyor.

Selamlar yeni sistemimi nihayet topladım ve bilgisayara fortnite ve discord indirdim discord açılmıyor gri kalıyor eke bırakıyorum. Fortnite ise oynuyorum ve 3-5 drop yedikten sonra oyun çöküyor oyun sesi takılıyor ve mouse imlecim yok oluyor hiç bişey yapamıyorum mecbur düğmededn kapatmak...
  5. Raze8165

Hiçbir oyunu indiremiyorum.

Arkadaşlar bu benim bir arkadaşımın problemi. 2. El bir sistem satın aldı ve son zamanlarda hiç bir şey yükleyemiyor. İndirme başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra mavi ekran yiyor herşeyde böyle. Oyun oynarken arada. Rastgele bir zamanda bunun sebebini bilen varmı yada olabilecek nedenleri ...
  6. Raze8165

Oyundayken mouse İmlecim Yan Ekrana Geçiyor

Arkadaşlar 2 ekranım var ana ekranım laptopa bağladım yeni format attım ve valoranttayken etrafa bakınca (2. ekran sağda) imleç diğer ekrana geçiyor ve ateş ettiğim anda alt taba alıyor çözemedim yardım lütfen.
  7. Raze8165

Gtx 1050 ti düşük fps sorunu

Laptopumda GTX 1050 ti var eskiden en düşük ayarlarda fortnite 200 fps alırken şimdi 80 - 120 alıyorum bazen 20 ye düşüyor bir çok oyunda bu sorun var bir çok yöntem denedim yardımcı olabilirmisiniz ?
Top Bottom