Arama sonuçları: *

1. AquaMya

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Rks srk 400 rr'ın nerdeyse tüm parçaları var 250 rr da gelecektir 400 rr olan parçaların çoğu aynı parçalar kalite olaraktan diğerlerinin çok üstünde. R250gibi parça kalitesi dandik değil.
  2. AquaMya

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Hocam sr 250 yerine rks nin pazarladığı qj srk 250 rs alabilirsin ama sıfır alıcaksan bence sr bulaşma titreşim çok depo çok gıcırdıyor. Bende ilk başta sr düşünüyodum uzaktan çok güzel duruyo gerçekten ama üstüne binince heryeri gıcırdıyo üstelik yağmurda arıza ışığı yanıyo. Rs200 de görünüş...
  3. AquaMya

Yurtdışı Alışveriş Sınırı 30€'ya düşürüldü

Şuan 150€ sınırıdan kargo fiyatı dahil mi mesela 140€+25€ kargo olsa gümrükte kalır mı 21 ağustosa kadar ürünüm gelebilir.
  4. AquaMya

Yurtdışı Alışveriş Sınırı 30€'ya düşürüldü

Ups ile fc motodan ürün alsam 21 ağustosa kadar gelir mi bilen var mı acil cevap . Ups hızlı geliyo diyolar.
  5. AquaMya

FC-Moto alışveriş vergi ve gümrük işlemleri nasıl işliyor?

Hoca sipariş ettiğin ürün gümrüğe takıldı mı dediğine göre 160€ total tutuyor bazı yerler 150€ u kargo dahil geçmemesi gerek diyo bir de hangi kargoyla sipariş ettiniz ups mi dhl mi kaç günde geldi. Ben dhl ile sipariş ettiklerim 25-30 günde geldi ups ile kaç geliyor bilginiz varsa güzel olur.
  6. AquaMya

Ups kargo FC motodan alışveriş

Yeni gümrük düzenlemesiyle beraber 150€ sınır 30€ indirildi biliyorsunuz ve yürürlüğe girme tarihi 21 ağustos. Son sefer ups ile fc motodan alışveriş yapsam 21 ağustosa kadar gelme ihtimali nedir bilen var mı daha önce ups ile yurtdışından alışveriş yapmış. Birinci sorum buydu ikincisi ise...
  7. AquaMya

150€ gümrük sınırı yardım

Geldin dün çok güzel paketlemişler şimdi eldiven ve ayakkabı sipariş ettim oda yakında gelir inşallah.
  8. AquaMya

Teşekkürler sipariş ettim kendi adıma
  9. AquaMya

Hocam ürün nihayet tr gümrüğe gelmiş 912 tl vergi çıktı bekliyordum zaten. Bir sorum olucaktı şimdi eldiven ve ayakkabı sipariş edicem yine fc motodan. Sipariş ederken aynı hesap üzerinden kargodaki kişi ismini değiştirsem yeterli mi ? Yoksa komple yeni hesap açıp mı sipariş etmem gerek gümrükte...
  10. AquaMya

Ürün hala almanya gümrüğündeymiş ptt ile iletişime geçtim sizce sebebi nedir böyle bir sorun yaşadınız mı. Fc motoya mesaj yazdım cevap yazılmasını bekliyorum.
  11. AquaMya

Gümrükten almanız için aldığınız fiyat kadar para istiyorlar. 1719553752 Ptt ile iletişim kurabileceğim bir yer var mı hala bi değişiklik yok en son yurt dışına aktarıldı olarak gözüküyor 1719553811 Böyle gözüküyor
  12. AquaMya

Hocam tahminen benim sipariş tam 146€ tuttuğu için nerden ekleyip 150€ tamamlarızda ek vergi koyarız diye uğraşıyolar bence yoksa bu kadar uzun sürmesi normal değil.
  13. AquaMya

Öyle gerçekten hayır istanbuldaki birimimiz de diye bilgi bile girmemişler normalde 3 günlük işi 2-3 haftaya zor yapıyolar
  14. AquaMya

Fc moto üzerinde motor montu aldım revitin kargo ücretiyle beraber 146€ tuttu buda 150€ yurtdışı limitini geçmemesi demek oluyor. Fakat ürün haziran 12 de sipariş ettim. Trye gelmesi 3 gün sürdü fakat bizim gümrük ve o kadar yavaş ki ülkeye giriş yaptığını bile sisteme girmemişler. Sizce kaç gün...
  15. AquaMya

Öneri (Bitti)Ekipman Alışverişi Yapacaklar İçin Yurtdışı Sitesi Fcmoto Uygun fiyatlar.

Hocam 12 haziranda mont aldım toplam tutar 146€ herşeyiyle beraber. Ürün 14 Haziran'da türkiyeye giriş yapmış fakat araya bayram girdi desek bugün herhangi bir şey yapmamışlar bizim gümrük mü artık ptt kargomu ne kadar süre bekletip getiriyor çok sinir bozucu bir durum. Almanyadan buraya 3 günde...
  16. AquaMya

Çözüldü✓ Hp victus Şarj almama sorunu

Sanırım benim laptop ile aynı uzaklıkta çok teşekkür ederim resmi bulduğun için
  17. AquaMya

Victus olan bi arkadaş soketi çekip fotosunu atsa anlıycam.
  18. AquaMya

Hocam bence soket hafif içeri girmiş kulaklığa bakarsan anlarsın dediğimi başka victus modeli olan varsa bi atsa anlıyacam hepsinde mi soket yapısı böyle yoksa benim ki mi böyle oldu 1717574948 Üfleyince düzeldi şuan şarj alıyo bi sıkıntısı yok ama soket biraz içeri doğru girmiş gibi geldi bana
  19. AquaMya

Hp victus15 serisi laptop şarj almamaya başladı arada alıyor soketi hızlı sokmak gerekiyor. En son sanki soket yeri biraz içeri girmiş gibi geldi bana başka hp victus kullanan varsa orayı benim çektiğim gibi çekip atabilir mi ona göre garantiye yollayacağım.
  20. AquaMya

Millenicom dolandırıcılığı

Arkadaş kodu ne kadar indirim yapıyo bende geçmeyi düşünüyorum da en azından 35 mbps 349 tlymiş bide mh daha iyi.
Top Bottom