Arama sonuçları: *

1. E

Rockstar hesabım çalınıp çalınıp duruyor

geçen ay ayın 17 sinde rockstarr hesabım çalıundı telefondaydım bi anda mail geldi 2 tane e posta şifre değişti aynı anda saliselik direk desteğe yazdım hallettik hesabımı geri verdiler bugün sabah yine aynı şekilde hesabım çalındı bilgileri bi ben biliyorum şifre falanda çok değişik deneyerek...
  2. E

Bilgisayarım Var Arkadaşım Yok Ne Oynayabillirim?

kaç kişisiniz
  3. E

Paypal dekont no yu nereden bulabilirim

Paypal dan bir sitenin e postasına ödeme yaptım adamlar kanıt için dekont no gibi bişey istiyorlar 17 haneli mi neymiş nereden bulabilirim ödemenin olduğu sayfada öyle bir şey yazmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. E

Say 200k meslek öneri

çok teşekkür ederim bu aralar ister istemez bi umutsuzluğa kapılıyor insan şu zamana kadar fazla adam akıllı çalışmadım benim hatam bilgisayar da çok vakit geçiriyordum bugün kasanın fişini çektim üniversiteyi kazanayım rahat rahat oynar kafasıyla 1738796314 Babam okul hayatıma çok yatırım...
  5. E

Say 200k meslek öneri

Merhaba mezun senemdeyim mezun senemde olmama rağmen Şuan tyt de 60 net yapıyorum leş gibi ayt daha da leş gibi ve sınava 4 ay kaldı ne yapacağımı bilmiyorum sayısal 200 K hedefim ama oralardan bile bir yer tutturacağıma şüpheliyim sizce yazılabilecek İstanbul içi 200k güzel yer varmı aile...
  6. E

Tabii rezilliği yardım lazım

pederin kartı şimdi onlada hiç uğraşmak istemiyorum telefondan hesabı silmeye çalışıcam bakalım
  7. E

onu bunu boş verin ben hala kartı ve aboneliği iptal edemedim illa çekecekler parayı. :D
  8. E

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

fix dosyalarını temizledim hepsi gitti ama hala demo sürümü banlı kendi hesabımdan alsam hala banlı mı olacak
  9. E

ben normal tamamen oyunu alsam bu ban kalkarmı peki
  10. E

ben yapmaya çalıştım olmadı dedim bari normal demo oynayayım ban yemişim yasaklandı diyor :D
  11. E

kusura bakmayın cidden kafayı yemek üzereydim hızlıca yazmaya baktım
  12. E

tabii den öyelik açtım yaklaşık 3 hafta oluyor ayın 2 sinde üyelik bitiyor üyeliğimi dün iptal etmeye çalıştım para çekmesin diye tekrar üyeliğimi iptal ettirmiyor dedim sorun siteliktir bir sorun vardır akşam tekrar bakayım dedim akşam tekrar denedim ne kart bilgileri sildiriyor ne abonelik...
  13. E

yada eaplay aboneliği alır 1 ay keyfime bakarım
  14. E

ben çocuğun yaptığı gibi her şeyi yaptım kısayolların ismini değiştirdiğimde kısayollar direk gitti bomboş bi sayfaya dönüştü nerde hata yaptım acaba
  15. E

nası yani 1737987238 fixlendi mi
  16. E

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

bunlardan hangisi
  17. E

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

agalar şimdi olay ne 20 sayfa okumayayım bu instagram postunu nasıl ana sayfana düşürebilirim sepetime ekledim yetrlimidir
  18. E

Çözüldü✓ Kaspersky VPN delirtti

kral konuyu açmış kendi kendine çözmüş helal olsun
  19. E

Bilgisayar şifremi bilmiyorum nasıl format atarım

microsoft hesabı ile girdiysen onun şifresidir benden de istemişti
Top Bottom