Arama sonuçları: *

1. PatEmre

Da sistemle aldığım kasanın Ledlerini nasıl kapatırım

Hocam icue nedir ben pek anlamam bu işlerden
  2. PatEmre

Da sistemle aldığım kasanın Ledlerini nasıl kapatırım

https://www.itopya.com/corsair-icue-4000x-rgb-750w-80-bronze-tempered-glass-siyah-mid-tower-kasa/ Kasanın Linki bu arkadaşlar ben bunun ledini nerden kapatabilirim bir tuş falanda koymamışlar yardımcı olur musunuz ?
  3. PatEmre

Miningcilere İnat Aldık Sistemi 😎

Çok güzel bir şey söylemiş bence neden ağlayacak falan yazıyorsun piyasanın içinden geçen miningciler.saygili olsanız keşke hayırlı olsun sabron güle güle kullan kardeşim inşallah herkese nasip eder.
  4. PatEmre

12100 TL bütçe ile Kasa+ekipman+monitör (144hz)

Tamamdır saolasın
  5. PatEmre

Genelde hangi siteden satış yapıyor incehesap galiba oraya bir üye olmak lazım ilk olarak kaçırmak istemiyorum.😄
  6. PatEmre

Hızlı almak amaçlı bir şey yapılabiliyor mu bildiğin varsa söylersen iyi olur 🙂
  7. PatEmre

Valla öyle şuan piyasa gidik durumda hızlıca almak lazım kaç tane kasa koyar tahmini acaba
  8. PatEmre

Ozaman bekleyeyim inşallah 1 saat içinde falan bitmez 🙂 10k altı olursa çok iyi olur
  9. PatEmre

Fiyat tahmini nekadar olur sence ?
  10. PatEmre

Arkadaşlar bildiğiniz üzere donanım arşivi haftaya iki tane sistem çıkaracak benimde 12100 TL bütçem var sizce hangi ekran kartı ve işlemciyi koyar merak ediyorum tahminlerinizi bekliyorum. 1621018198 Ayrıca bu bütçe ile onerebileceginiz sistem varsa bakmak isterim teşekkürler.
Top Bottom