Arama sonuçları: *

1. E

Resident evil hakkında

bende resident evil 2 ve 3 var bunları 1. oyunu oynamadan oynarsam sorum olur mu hikaye açısından
  2. E

Steam aile paylaşımı yapmak isteyen var mı

Merhaba steamde bir çok oyunum var bannerlord hariç bannerlor da o kadar para bayılmak istemiyorum birisi varsa aile paylaşımı yapabiliriz bende de çok oyun var https://steamcommunity.com/profiles/76561199082844987/
  3. E

Rdr2 grafikleri minecraft gibi

Karlı bölümlerde çok farkettirmiyordu ama orman taraflarına geçince iyice belli olmaya başladı ağaçlar çimenler çamur gibi gözüküyor hiç bir netlik yok ilerde ki dağ tepe ben yaklaşmadıkça net gözükmüyor minecraft daha kaliteli gözüküyor ekran kartım 4070 süper grafiklerim de şöyle yardımcı...
  4. E

Bilgisayarım lethal company kaldırır mı?

aaaaaaa
  5. E

Farklı pc'lerde aynı steam hesabı oyunlarımda ki başarımlarını nasıl sıfırlayabi

arkadaşlar steam hesabımı birisi ile paylaştım oyun alamıyordu ama güzel pc si vardı benimde oyunlarım var ama kötü bilgisayarım var arkadaşım dediki en azından bana steamini ver ben oynim dedi bende tamam dedim bir baktım cyberpunkta 10 tane başarım açmış ve oyunda ilerlemiş ben ilerde kendime...
Top Bottom