Arama sonuçları: *

1. X

Motor yağı eksikmiş komple mi değiştireyim?

Yağı komple boşalt. Yen yağ ekle. boşalttığın yağda metal parçaları yoksa parlak parlak takma bu kadar. fazla zorlama vidaları. kullanırken hergün bir bak yağ seviyesi ne durumda diye. ayrıyetten 1.5k kmde bir yağ değiştir. 2k kmyi geçme
  2. X

Rsk srk 125r satılırmı

illa alan olur ama 2 ayda satmakla 1 haftada satmak aynı şey değil.
  3. X

Rsk srk 125r satılırmı

80kya kimse çin malı supersport 125cc almaz gençler ikinci elde çok zor satarsınız. honda dio alır geçerler o fiyat bandına
  4. X

3 pinli switch önerisi

Benim Aula F75de de sankji bazı tuşlar basmıyor gibime geliyor. en çok fark ettiğim v tuşuydu bende kolanyayla metal yeri kulak çubuguyla sildim. railleride yağladım şimdi yok. muhtemelen kolanyayla silmek yeterliydi ama
  5. X

ARACIMA XENON FAR ALACAĞIM NE ALMAM LAZIM ?

Ben motora taktım da benim ufuk çizgisi arabalardan daha iyi. Lambada ufuk çizgisi varsa eğrili şekilde metal ledin üstünde oluyor
  6. X

ARACIMA XENON FAR ALACAĞIM NE ALMAM LAZIM ?

Ufuk çizgisi olan bir şey al lütfen.
  7. X

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Durdugun yerde yan yatırdıgında üzülmeyeceksen ve elinin ayarını bilip aşırı gaz açmayacaksan alabilirsin
  8. X

Logitech g29 yerine fp ne alınabilir

Minimum g29. Veya gamepadle oyna. g29 altı oyuncak gibi gelir. g29 da zaten oyuncaktan farksız.
  9. X

50cc Yuki Risotto Scooter İçin Uygun Akü Önerisi

aküyü çıkart numarasını yaz o yazdığın numaraya muadil ürünler çıkıyor genelde. benzer isimle satış yapıyolar. amperinin ve boyutunun aynı olmasına dikkat et alırken.
  10. X

Easymx X15 gamepad 125 hz mi 1000 hz mi?

x15 125hz değil 1000hz
  11. X

Far Açıkken motor stop ediyor

subap ayarın bozuk gibi sanki ama kesin bir şey diyemem ustana bi sor istersen
  12. X

eğer güvendiğin bi tamirci yoksa motor bile indirtirler kafalarına göre eğer kontrol edebiliyorsan bunlara bak youtubeda bir sürü video bulursun. batarya kaç yıllık ve uzun süre beklediği oldu mu motorun veya hiç şarj etmek zorunda kaldın mı? evetse bataryan bitik ve yeterince güçlü olmadıgı...
  13. X

sele altında vidalı bi kapak olur. onu aç. orada karbüratorun var. vidadan benzinin ne kadar gittiği ayarlanıyor rölantide. youtubedan bi bak karbürator ayarı nasıl yapılıyor. oradan ayarını yap. bu çözmezse daha farklı şeyler denemen gerekcek sorunu bulmak için
  14. X

boğulup stop etcekmiş gibi yapıyor mu motorun?
  15. X

Güzel gamepad önerisi

İade hakkın var amazonda satıldığı için. Kaliteli
  16. X

idle ı arttırın karbüratorde bi fark olacak mı bakın. olmuyorsa bataryada sıkıntı var gibi
  17. X

Güzel gamepad önerisi

8Bitdo Ultimate Hall Effect var ama değer mi sen karar ver fiyat farkına.
  18. X

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

x15 i 966 TL'ye aldım. 2 3kya çok pahalı geliyor bunlar
  19. X

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Ürünü 670TL üstüne getiremiyorum gümrük mevzuatı sınırlandırması diyor. Altına sipariş vermemide temu engelliyor ne yapmam lazım?
Top Bottom