Arama sonuçları: *

1. Ll3G1OnN

Rampage şöyle iki tane psu satıyor nedir necidir bilen var mı

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-rampage-mate-m650-80pb-650-w-beyaz-fiyati,827296663.html https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-rampage-rmp-650-80pb-650-w-beyaz-fiyati,923741777.html kendimde 5 senedir rampage model psu kullanıyorum hiç bir sorun yaşatmadı elektrik sorunu olan...
  2. Ll3G1OnN

20.000TL'ye PC upgrade önerisi

uğraşmak istemiyorsan upgrade yapabilirsin bana göre satıp yenisi almak mantıklı bütün parayı yatırmana gerek yok upgrade yaparsan satıp yenisi alırsan bütün paranı yatırırsın upgrade için önerilerim bi tane güzelinden rtx 4060 iyi olur m2 slotu varsa anakartta bunu önerebilirm f/p olarak...
  3. Ll3G1OnN

Asus VY229HF nasıldır almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSKV1F/ref=asc_df_B086ZSKV1F1734537600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B086ZSKV1F&linkCode=asn&th=1 bu monitör için düşünceleriniz neler monitör önerisi için lütfen bu fiyatlarda olsun bütçem aşırı kısıtlı üstüne hiç koyamam resmen o derece...
  4. Ll3G1OnN

Bilgisayarım için öneri istiyorum

özür dilerim geri dönüş yapamadım unutmuşum rx 6700 ile r5 3600 darboğaz sorunu oluyor diye tercihim olmadı rx 6600 en iyi gibi duruyor işlemciye ihtiyacım yok boş para vermek istemiyorum arta artsa 20 fps artar zaten yüksek fps alıyorum gerek yok rami açıkçası yükseltmek istiyorum ama şimdilik...
  5. Ll3G1OnN

Bilgisayarım için öneri istiyorum

şuanki sistemim işlemci : r5 3600 anakart : msi a320m a-pro ekran kartı : sapphire rx 5600 xt ram : patriot viper steel 3600mhz 16gb depolama : crucial bx500 240gb ve teamgroup cx2 240gb benim yapmak istediğim ekran kartini rx 6600 yapmak r5 3600 ile sorun yaşayacağını düşünmüyorum ram 32gb...
  6. Ll3G1OnN

Seçtiğim monitörlerden hangisi alınır?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244pf-e2-23-8-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608487198.html bu onerdigimi alabilirsin kasım ayinda 4000tl ye düşmüştü
  7. Ll3G1OnN

MSİ GG FORGE GM300 alınır mı?

arkadaşlar aktif olarak kullandığım mouse razer deathadder essential ses tekerleği sorunu ve de rekabetçi oyunlarda fareyi kavrayınca anlık dönüşlerde azcık kaldırarak çevirmem gerekiyor daha rahat olsun diye ve bıraktığımda silah değişiyor mouse tekerleği döndürdüğümdeki gibi bu sorunu mouse...
  8. Ll3G1OnN

Kulaklık önerisi 699TL civarı

benim aklımda gamepower voldon ve kugon var başka önerileriniz var mıdır
  9. Ll3G1OnN

EA Games hesabıma giriş yapamıyorum yardım edebilir isiniz acil

çalındığından ötürü sildim o anda aklıma gelmedi EA hesabını kurtarmak Bi anda oldu
  10. Ll3G1OnN

EA Games hesabıma giriş yapamıyorum yardım edebilir isiniz acil

EA Games hesabımda bağlı olan Mail adresi çalındı bende geri alamayınca Maili sildim ama EA Games e bağlı olduğunu unuttum ve uzun süre aradan sonra fifa oynayayım dedim açılmadı EA hesabınıza giriş yapın dedi şifremi de hatırlamıyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım telefon numarasında bağlı...
  11. Ll3G1OnN

Nightsilver Viper modeli alınır mı?

arkadaşlar bahsettiğim model bu https://www.nightsilver.net/urun/nightsilver-viger-bilgisayar-kulakligi/ herşeyim var bir tık monitör kötü kalıyor oda başka zaman çözeriz yani sizden istediğim şey nasıl alınır mı sıfıra sıfır bütçem kaldı 500 tl gibi bir param var ekstra üstüne istesemde...
  12. Ll3G1OnN

xbox series s alınır mı

xbox series s için 10k vereceğime 7k ya temiz bir ps4 alırım daha iyi üst segment oyunları katma zaten bu aralıktaki konsollara.bunun yanında ps4 ün performansı daha iyi daha ucuz olmasına rağmen bakımını yaptırdınmı 7/24 oyna sorun yapmaz 5 senedir arkadaşım kullanıyor bir sıkıntı da çıkarmadı...
  13. Ll3G1OnN

PS5 için monitör önerisi

4k 120hz daha iyi olucaktır zaten ps5 keyif için genelde hikaye oyunları oynamak için alınıyor bu sebepten dolayı 360hz gerek yok bi monitör araştırması yapıp geliyorum
  14. Ll3G1OnN

Kablolu oyuncu kulaklığı önerisi

razer blackshark v2 pro veya stellseries arctic 7 plus alabilirsin illa kablolu istiyor isen hyperx cloud ll veya lll alabilirsin
  15. Ll3G1OnN

parça olarak ne almalıyım ?

hocam anladım elimde kart olsa zaten ucuz beni götürebilecek bir kart aramam senin dediğin mantığı yaptığımda ekran kartı eksik kalıyor ve ekran kartı almak istediğim zaman yatırım için hiç çok az bütçem kalıyor bende yatırımın y sinden anlamadığım aileme akıl danışıcağım ailemde öyle az paraya...
  16. Ll3G1OnN

Intel i5 9400F 4000Hz veya 2000Hz oynatır mı?

2k hz oynatır ama 4k için bişey diyemiyeceğim bana 4k da sorun çıkartmaz gibi geliyor çünkü ryzen 5 5600 8k hz de sorun yaşıyor ama 4k da sıkıntı yok bu işlemcide 5600 ün 3 gömlek altı olduğunu düşünürsek 4k destekler bir sorun yaşamazsın gibime geliyor
  17. Ll3G1OnN

Hazır sistem için yardım

karar senin kendime almıyorum sonuçta
  18. Ll3G1OnN

35gun çalışıp PC almak mümkünmü

Aslında senin dediğinde doğru ben kendim için konuşuyorum zaten kendi paramı kazanmak keyif veriyor bana inşaat için konuşacak olursam bilmediğim bir mesleğe kolayca alışamıyorum fındığı küçüklükten bu yana bildiğim için şahsen zor gelmiyor ama yinede bir işin ucundan tutmak gerekiyor
  19. Ll3G1OnN

parça olarak ne almalıyım ?

Aslında 5500 seçmeme sebebim önbellek zaten 3600 ü daha ucuza çözebileceğimi düşünüyorum eski nesil olmasından dolayı zaten bu iki işlemci aralarında 1 yaş olan kardeşe benziyor karar vermek için her detaya göz atman gerekiyor ama benim için önemli olan önbellek o yüzden 3600 çok kısıtlı bir...
  20. Ll3G1OnN

35gun çalışıp PC almak mümkünmü

yok ya sıkıntı çekmiyorum çocukluktan yetiştiğim için ama ilk hafta vüdün çok ağrıyor sonra ağrığıya alışıyorsun ikinci hafta ağrı kalmıyor kendi paranı kazanınca hevesin artıyor zaten o yüzden 45 gün gidebiliyorum
Top Bottom