Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar marka takıntılı değilim sesi düzgün kulaklık mikrofonu güzel olan kulak içi arıyorum bütçeyi aşabilirim ürüne göre
  2. LokmanBey

Linkteki kulaklıklardan hangisi?

https://www.trendyol.com/corsair/hs35-siyah-stereo-oyuncu-kulakligi-p-24829959 https://www.trendyol.com/hyperx/cloud-stinger-core-for-pc-gaming-kulaklik-hx-hscsc2-bk-ww-p-41774459...
  3. LokmanBey

Steelseries arctis 1 mi? yoksa rampage fury x mi?

Arkadaşlar wirless özelliği olması benim için bir artıdır siz hangisini tercih edersiniz deneyimininiz nasıl?
  4. LokmanBey

Wireless kulaklık önerisi?

Arkadaşlar 1000 TL bandında bir kulaklık arıyorum fiyatına göre uygun bir ürün var mı acaba bir kaç ürüne baktım sizlerin görüşünü almak istiyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B091T9XPH1/ref=asc_df_B091T9XPH11674250200000/?creative=380333&creativeASIN=B091T9XPH1&linkCode=asn&tag=cimritr-21...
  5. LokmanBey

200 TL kulaklık önerisi

Trendyol üzerinden 200 TL kulaklık önerisi 40 TL'lik indirim kuponum var ona göre bir kulaklık önerisinde bulunun arkadaşlar
  6. LokmanBey

200 TL bütçeli kulaklık önerisi

Selamualeyküm öncelikle bundan 1 sene önce aldımğım gamepower magnus kulaklığım bozuldu bir daha önermeyin 200 TL bütçeli bir kulaklık arıyorum benim için önemli olan sağlam olabilmesi ve uzun süre kullanabilmem ses ve mikrofondan önemli bütçe biraz aşabilirim önerilerinizi bekliyorum
  7. LokmanBey

Kulaklığımın sol tarafından bazen ses gelmiyor

Selamualeyküm arkadaşlar kulaklığımın sol tarafından ses bazen geliyor bazen gelmiyor kablolarda sıkıntı var galiba kablolara dokununca düzeliyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  8. LokmanBey

Rampage Fury X Alınır mı ?

Selamualeyküm arkadaşlar ömer faruk ayrılmak piyasaya sürdüğü Rampage Fury X alınır mı diye tartışalım biraz ? Şahsi görüşüm olarak hem görüntü hemde konfor olarak iyi hem wireless olup hemde kablolu olması da bir avantaj piyasada wirless olup uygun fiyata oyuncu kulaklığı yok dezavantajı...
  9. LokmanBey

Kulaklığım 7.1 mi ?

Selamualeyküm arkadaşlar gamepower magnus v2 kulaklığım var sitelerde 7.1 yazıyor farklı sitelerde ise yazmıyor anlamadım gamepower kulaklık uygulamasını indirdim 'usb not connected hatası' veriyor bu konu ile bir bilgisi olan var mı ?
  10. LokmanBey

Kulaklığım 7.1 mi ?

Arkadaşlar gamepower magnus v2 aldım sitede 7.1 yazıyordu bir yazılımı falan yok bir bilgisi olan varmı ?
  11. LokmanBey

200 TL - CS:GO için kulaklık önerir misiniz?

Arkadaşlar öncelikle selamualeyküm bana 200 tl fiyat bandında güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? cs:go oyuncusuyum arada filmde izliyorum önerilerinizi bekliyorum 7.1 olursa iyi olur
  12. LokmanBey

Kulaklık Önerisi ?

Selamualeyküm güzel bir ses kalitesi ve mikrofonu olan bir kulaklık önerir misiniz? ? (Bütçe 200 TL)
  13. LokmanBey

Kulaklık Önerisi

Öncelikle Selamualeyküm Bana 200 Tl'yi Aşmayacak Bir Kulaklık önerir misiniz? Cs:go Oyuncusuyum
Top Bottom