Arama sonuçları: *

1. re00

Kasa sesi normal mi?

Yeni aldigim kasadan ses geliyor. Fakat cizirti vs degil sadece hava ufleme sesi geliyor normal mi? Biraz fazla sesli gibi geldi bana
  2. re00

Çözüldü✓ Kasamda dp girisi yok napacagim?

Yeni aldigim kasada dp girisi yok monitore baglayamiyorum???
  3. re00

Çözüldü✓ Kasama sogutucuyu baglamaya calisiyorum ama vida boyutu cok kucuk.

Kasama sogutucumu takmaya calisiyorum fakat vidalar deliklere gore cok kucuk. Video izledim birsuru ve herkes benim kullandigim vidayi kullanmis. Sonra inceledim insanlarin o delikelrin etrafinda deligi kucultmek icin metal kisimlar bulunuyor fakat bende o kisimlar yok. Napmam lazim?
  4. re00

Phoenix-4060 hazir kasa sistem bir sıkıntısı var mi?

Assagida biraktigim hazir sistem fiyatına gote nasil sizce? Ram ve ssd ayarlicam ayri olarak kasanin goruntusunu beğenmedim kasayi degistiricem. https://www.itopya.com/phoenix-4060-v4-intel-core-i5-14400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-gef_h27763#kategori_20
  5. re00

2000tl civari klavye önerisi

Red switch uzun sure gidebilicek 2000 tl civari klavye ariyorum. Onerisi olan varsa yazabilir mi. Daha ucuz olursa farketmez.
  6. re00

Kahdvdjmsnsjkskwkiwueyryeehbbdjdkksiw

naber
  7. re00

Itopya hazir kasa stoklari cok cabuk bitiyor?

Itopyadan assagida ekledigim kasayi alacaktim 1 saat once varken kasa suan stok yok gozukuyor? Bazi parcalari degistirdim fakat sonuc degismedi. Stok yeniliyor mu itopya indirimdeydi cunki...
  8. re00

Modart hazir sistem iyi mi?

Bu sistemdeki ssd yi 1t , ram 16 ,kasayi da msi yapip almayi düşünüyorum.Arkadasim 14400f yap dedi islemciyi napmaliyim sizce 2k fark var cunki islemci arasinda? Arti olarak degistirmem gereken bisey var mi...
  9. re00

25.000-27.000 tl arasi kasa önerisi

Cok fazla konu actim ama sordugum kasaya güzel diyen olmadi, tam pc den anlamadigim icin daha fazla ugrasamiyorum kisitli zamanim var. 27k civari kasa onerisi olan varsa yazarsa cok mutlu olurum. Kac aydir sürünüyorum valla ;)
  10. re00

Modart kasa bir sorunu var mi?

Bu kasanin herhangi bilinen bir sıkıntısı var mi ? https://www.itopya.com/modart-arc-4-intel-core-i5-13400f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-intel-arc_h27612
  11. re00

Bu sistem alinir mi kasa+monitor

Kasa https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Psu sıkıntı cikarir mi? Monitör...
  12. re00

Bu kasa fiyatina deger mi

Itopyadan kasa aldim bazi seyleri degistirdim de bu fiyata deger bir kasa mi ? Degistirilen seyler bilgisayar kasasi POWER BOOST X59 RGB 650w 80+ USB 3.0 Tempered Glass 6 xRGB Fanlı Ssd Wd 1 t green sn350 Ram GOODRAM 16GB(2x8) IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram...
  13. re00

Gaming genden kasa alinir mi ?

Normalde itopyadan almistim kasayi fakat gaming gende indirim oldugu icin kasayi ordan almak istiyorum. Hazir kasa alicagim ama acaba gaming gendeki kasalar iyi mi pek emin degilim. Cok duymadim acikcasi. Bilen varsa yazabilir mi? Ayri olarak az cok oyunlaru kaldirabilecek gaming genden aksa...
Top Bottom