Arama sonuçları: *

1. AltugÖzdmr

1000 TL bütçeye Bluetooth Kulak içi kulaklık önerisi

Merhabalar arkadaşlar bütçem 1000 TL. Bu bütçeye uzun vadeli, ses kalitesi olabildiğince iyi bluetooth kulak içi kulaklık önerir misiniz?
  2. AltugÖzdmr

Açılmamış Kutulu Faturasız Blackshark v2 Alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar, sahibindende bir ilandan gördüğüm Blackshark v2'yi almayı düşünüyorum ürünün garantisi ve faturası yok. Satıcısı ürünün yurtdışından geldiğini söylüyor ama kutusu açılmamış karşı tarafın söylediğine göre. Sizce ürün alınır mı?
  3. AltugÖzdmr

Blackshark v2 vs HyperX Cloud Alpha S

Merhabalar iki üründen birisini tercih edip satın alacağım ikisinin fiyatı birbirine çok yakın hangisini önerirsiniz? Veya bu bütçelerde önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı?
  4. AltugÖzdmr

1-1.5k Bütçeye Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhabalar bütçem yaklaşık 1-1.5k bu bütçeye önerebileceginiz kulaklık nedir? Uzun bir süredir Cloud II düşünüyordum fakat dip ses ve 7.1 konusunda çok şikayet gördüm. Bu bütçelerde başka bir öneriniz var mı? Veya Cloud II hakkinda sizin düşünceleriniz neler?
  5. AltugÖzdmr

HyperX Cloud Alpha alınır mı?

Merhabalar, HyperX Cloud II hakkında dip ses ve 7.1 konusunda çok şikayet gördüm. Ve insanlar Alpha daha iyi ve yeni diyorlar fakat benim anakartım B450m H bu sebeple anakarta pek güvenmiyorum. Ama malûm Cloud II fiyatları uçtu şu an en ucuz 1450 TL Alpha ise 1200 TL Sizin bu konudaki fikriniz...
  6. AltugÖzdmr

Razer Kraken Tournament Edition vs HyperX Cloud II

Arkadaşlar iki ürün şu an hemen hemen aynı fiyatlarda hangisini daha çok önerirsiniz?
  7. AltugÖzdmr

Öneri Yaklaşık 1000 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhabalar, kulaklık için ayırdığım yaklaşık 1000 TL bütçem var. Sizin bu bütçeler dahilinde bir öneriniz var mı? Normalde Cloud II düşünüyordum ama maalesef ürün 1100 TL civarından 1400 TL'lere geldi hatta geçti. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. AltugÖzdmr

Klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Kulaklık+klavye+mouse+mousepad için ayırdığım 1500-1800 TL'lik bütçe var ve sizlerden bütçeler dahilinde f/p kaliteli ürünler önerminizi diliyorum şimdiden teşekkürler.
Top Bottom