Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

GTA 6 için PS5 alınır mı?

Elbette sadece gta 6 için almıyorum ama ana sebebim o çıktığı gibi oynamak istiyorum ve eve bi arkadaşım geldiğinde fifa vs atmak için alıyorum Zaten exculusive oyunların bi kısmı pcde var oynuyorum 1737116602 PS5 Pro'ya o parayı vermek istemiyorum maalesef. PS6 için uğraşmam açıkcası dediğim...
  2. OdinSonThoR

IPhone 12 Pro mu Samsung S22 Ultra mı?

bence git çevrendeki bütün telefonculara abi şu kadar para ne alınır de 13 önerirler muhtemel pil sağlığı en yüksek olanı ve garantisi olup değişeni olmayanı al.
  3. OdinSonThoR

GTA 6 için PS5 alınır mı?

Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp kenarda durması benim için okey bir durum. PS5'in CDli sürümünü alıp yanına kol ve fifa almayı düşünüyorum bu CUH muhabbetleri fln vardı PS4 de...
  4. OdinSonThoR

VDSL 100 mbps için modem önerisi

Selamlar modem almayı düşünüyorum bütçe belirlemedim ama en ucuza çözebileceklerimizden olsa çok iyi olur. Birde bu alan genişletmek için kabloyla modemden salona bi modem gibi bi aletle yaymak istiyorum uyumlu bir cihazda önerirseniz yanına çok iyi olur. İkisi için belirlemedim bütçe ama uyguna...
  5. OdinSonThoR

1TB sata SSD önerisi

Selamlar bilgisayarımda m2 slotum dolu 1 adet 1tb hddm var ve yer sıkıntısı çekiyorum, ssd almak istiyorum ama sata olmalı sorunu olmayan şöyle 1TB bakıyorum ama uygun fiyata 500 gb da alabilirim neyse şöyle çok sorunu olmayan bi ssd önerir misiniz?
  6. OdinSonThoR

Wifi alan genişletici önerisi

Merhabalar, salon tarafında internet çekmiyor diyebilirim. Xiaomi router var bu kablosuz olan ama çok bir etkisini göremiyorum maalesef, kablolu bir şekilde bu wifi alanını genişleten aletler varmış, hiç araştırma yapmadan fikir almak istiyorum. Ortalama ne kadardır? Uygun bir şey arıyorum. Her...
  7. OdinSonThoR

Sistemime en yüksek hangi ekran kartı takılabilir?

valla sıfır düşünüyorum yani nvidiadan memnunum klip alması vs top sistem değilde orta üst civarlarında hangi ekran kartları varsa onlara bakacağım fiyat belirlemedim her parça parça almayı düşünüyorum
  8. OdinSonThoR

Sistemime en yüksek hangi ekran kartı takılabilir?

Merhabalar normalde komple yeni sistem dizecektim ama çok pahalıymış, ben genelde valorant cs ve fortnite oynuyorum oyun oynarsam, yani işlemci oyunları (fn haric) ama ilk önce ekran kartından başlamak istiyorum. Bende parça parça upgrade atmayı düşünüyorum, işlemcim 10400F, h410mh anakartım ve...
  9. OdinSonThoR

1000tl civarına kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Selamlar kulaklık almak istiyorum, işe giderken, yada arkadaşlarımla buluşmaya giderken kulaklık takıyorum sadece. Yani dışarıya çıktığımda kullanıyorum, 2020'den 2024'e kadar airdots kullandım ve uzun yolculuklarda ağrı yapıyordu, sonrasında QCY T5'e geçtim 1 yıldır kullanıyorum oda zaman zaman...
  10. OdinSonThoR

Yeni Iphone'uma whatsapp verilerimi aktaramıyorum

Selamlar yeni telefon aldım whatsappım 7-8gb yedeklidir hep android kullandım ve drive a yedekli iphone aldım veri aktarma vs yaptım iosa aktar ama whatsapp sohbetlerim gelmedi nasıl yapıcam kaybetmek istemiyorum o kadar mesajı
  11. OdinSonThoR

Sıfır Iphone 13 mü 2.el bulabilirsem 13 Pro mu?

yok hocam telefonculara baktım bütün kadıköyü gezdim 128GB 70 ile 85 pil sağlığı arasındaki içi açılmamış ürünlere baktım fiyat bandı ise 39-44 bin arası, cuma gibi sirkeci taraflarına gidip birde orayı yoklayacağım. Babam SIFIR telefon al diye kafamı yiyor başımıza bir şey gelmesin vs diye...
  12. OdinSonThoR

ya uzun süreli düşünüyorum ya dediğim gibi yurt dışı fln uğraşmak istemiyorum yanlış anlamayın bi kere alayım uğraşmayım diye düşünüyorum
  13. OdinSonThoR

aktif telefonum yok.
  14. OdinSonThoR

Arkadaşlar 13 alacağım galiba bilmiyorum ama 13 Pro çok güzel duruyor 0 olsa direkt alırım kamerası flnda daha iyi yani ne yapmalıyım? 34 civarından 0 13 128gb fiyat almaya başladım 38-39'a 128-256 lık 13 prolar duruyor pili gidip orjinal servise değiştireceğim zaten yerimde olsanız hangisini...
  15. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

ekran kartı 1650ymiş ileride upgrade atsa bile sırıtmaz diye düşünüyorum buna yapışcaz gibi
  16. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

tamamdır
  17. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

teşekkürler ben piyasayı bayadır takip etmiyorum birde bu varmasi mag 256F diyorsanız onu alalım onun indirim yetmezse bunu alacağız https://www.hepsiburada.com/lg-24-ultragear-24gs65f-b-1ms-gtg-180hz-hdmi-display-amd-freesync-g-sync-hdr10-ips-panel-fhd-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000719IIJ
  18. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

Arkadaşıma doğum günü hediyesi almayı düşünüyoruz 60hz kullanıyor https://www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce#reviews bu 4k ama niye bu kadar ucuz çözemedik normalde pahalı olması lazım değil mi?
  19. OdinSonThoR

S23 vs S24 aradaki 7 bin TL'ye değer mi?

Black Fridayi bekliyorum telefon almak için S23 256 GB'lık modeli alacağım çok yüksek ihtimal S24 ile arasında 256gb'lık model için konuşuyorum 7 bin tl fark var cidden değer mi bu paraya? Bilgidiğim bi Snapdragon Exynos farkı var kameralar donanımsal olarak aynı, ekran neredeyse aynı sadece...
  20. OdinSonThoR

Samsung Galaxy S23 almalı mıyım?

s24ün tasarımında çerçeveler mat ve düz olduğundan daha hoş geliyor ama 1 nesil için o parayı vermeye gerek yok gibi black fridayde insinde alıyım 3 haftadır telefonsuzum yaptırsam babamlar neyine yetmiyor diyeceğinden yaptırmadım kasım bitişini bekliyoruz
Top Bottom