Arama sonuçları: *

1. C

Anakartıma Çakılı olan Orjinal windowsu yeni Alıcağım kasaya taşımak Yardım !

evet bilgisayarıma sağ tik basıp Özelliklere bastığıdma ürün anahtarım falan çıkıyor orda Key falan görünüyor
  2. C

oem key galiba Çakma cracklenmis Windows keyi oluyor diye biliyorum benim keyim Vatan bilgisayardan aldığımda Bana özel anakartıma çakılı şekilde geldi orjinal windowsum onu nasıl taşıcam bilmiyorum microsoft hesabına aktarılıyor diye biliyorum araştırdığım bilgilerden
  3. C

Merhaba arkadaşlar Benim Kullandığım laptopumda bana özel anakartıma çakılı orjinal windows lisansı var bunu yeni alıcağım kasaya taşımak istiyorum O yüzden Microsoft hesabına aktarılma yapılıyormuş sanırım Yardımcı olabilicek varsa Çok sevinirim
  4. C

Laptopumu Nerede Satabilirim

tam koyucağım fiyat 5000 tl en az 4700
  5. C

Letgo Yada Sahibinden diyorsun Varmı başka bildiğin daha hızlı satabiliceğim yer 1599568759 tamamdır teşekkür ederim
  6. C

Arkadaşlar çok hızlı bi şekilde Laptopumu satıcağım Bana Site vb platform önerebilir misiniz Nerede Satabilirim
  7. C

Laptopumu satmayı düşünüyorum ama ne kadar eder bilmiyorum

Çok az 4000 TL diyen birisi olmuştu Emin olmak istiyorum. 1599249982 İntel R core TM i7-6700HQ CPU 2.60ghz Leptop Markası Asus Modelini bilmiyorum
  8. C

maalesef çok fazla bilmiyorum Discord varsa Ekran görüntüsü açıp ayarlarına her yerine bakabilrisin
  9. C

Leptopumu satıp Kasa Alıcağım Fakat leptopu kaça Satıcağımı Tam bilmiyorum Ve Satış sitesi önerebilir misiniz? hızlıca Satmam için Leptopumun Özellikleri : -İntel Core i7 -Gtx 950 M -1 TB HDD -12 GB RAM Başka özellik varmı pek fazla bilmiyorum Sorularınızı ve cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar
Top Bottom