Arama sonuçları: *

• Users: STC1
  • Order by date
  1. STC1

İşlemcim Testlerde 95 Dereceye Çıkıyor

9-10 ay oldu galiba peki niye yeniden başlatıyor sistem kendini.
  2. STC1

İşlemcim Testlerde 95 Dereceye Çıkıyor

İşlemcim Ryzen 5 5500 stok fanla kullanıyorum testlerde 95 dereceye çıkıyor ve bilgisayar oyunlarda kendini yeniden başlatıyor sebebi işlemcinin ısınması mıdır?
  3. STC1

Sistem 6008 Hatası Veriyor Kendine Reset Atıyor

Bilgisayar aylardır 6008 hatası alıyor. Son bir aydır sistem boşta dursa bile kendine reset atıyor. Oyun oynarken, internette gezerken bile reset atıyor, bu sayede bu hatayı aldığımı öğrendim. Sebebi ne olabilir? Sistem: R5 5500 Rx 6600 psu zalman zm600-le 8x2 ram
  4. STC1

Çözüldü✓ 2. Rami Takınca PC Açılmıyor

Düzeldi. Eyvallah.
  5. STC1

Çözüldü✓ 2. Rami Takınca PC Açılmıyor

Anakartım MSI A320M A PRO. Ekran kartım RX 6600. Ram XPG 8x2 3200mhz Zalman ZM600LE 650w Elimde eski sistemden kalma GT 1030 ile iki ram takıp sistemi açınca sorunsuz çalışıyor. Fakat RX 6600 takınca geri sistem açılmıyor. İki slot da ramler de düzgünce çalışıyor. Buna rağmen RX takılı olduğu...
  6. STC1

Oyuna Girince Pc Yeniden Başlatıyor

Psu: Zalman Zm 600-Le sistemi karşılıyor .
  7. STC1

Oyuna Girince Pc Yeniden Başlatıyor

Pc'de normal gezinirken bir şey olmuyor oyuna girince kendini yeniden başlatıyor mavi ekranda vermiyor. Sebebi ne olabilir?
  8. STC1

Yeni aldığım laptop kendi kendine kapanıyor

Laptop çoğunlukla boşta iken yaşanıyor bu bahsettiğim durum. Az önce de dizi izliyordum ısısı 45 idi, şimdi bu yazıyı yazmaya başlayınca ısı 73'e çıktı. Devamlı fan açıp kapatıyor. Sıcaklık çok dengesiz bir şekilde artıyor ve yükseliyor.
  9. STC1

Yeni aldığım laptop kendi kendine kapanıyor

Daha 1 hafta olmadı bu laptopu alalı. Acer Nitro 16 AN16-41. Laptop bazen kendi kendini yeniden başlatıyor ya da kapatıyor. Kapatınca da çok kez güç tuşuna basmamız gerekiyor açılması için. Bazen uzun süre tepki vermediği de oluyor. Laptopun kapağını indirince uyku moduna almıyor direkt...
  10. STC1

2-3 K Arası İşlemci Önerisi AMD

GT 1030 ekran kartım var eski sistemden kalma bir süre onu kullananacam sonra değiştiricem. Total bütçe 5k.
  11. STC1

Anakart alıcam.
  12. STC1

Intel tarafında daha güçlü bir işlemci var mı?
  13. STC1

2.el
  14. STC1

AMD işlemci arıyorum 2.el 2-3 k arası bir bütçede.
  15. STC1

3.5k 2.el Hangi Ekran Kartı Alınır?

Rx 6600 bulamadım.
  16. STC1

Rx 5700 xt alınır mı?
  17. STC1

3.5k bütçeye hangi ekran kartı alınır 2.el ?
  18. STC1

83 Derece Gören Rx590 Alınır Mı?

Sapphire nitro.
  19. STC1

83 Derece Gören Rx590 Alınır Mı?

2.el ekran kartı alacağım. Bir tane buldum fakat furmark testi 83 derece gösteriyor. Kart Rx590 ve bana en uygun o gözüktü bu yüzden emin olamadım. Sizce 2.100 fiyatına alınır mı?
  20. STC1

950Tlye Mekanik Klavye Önerisi

Tamam teşekkürler.
Top Bottom