Arama sonuçları: *

1. com2

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

şuan aktif olarak oynamıyorum ama turna2 bakın derim hala aktifse oynanır orası
  2. com2

Ayt matematik en çok çıkan konulara çalışmak mantıklımı?

tyt bilmeden ayt yani bazı konular tabii ki çözülebilir aytde 2. dereceden denklemler bilmek aytnin geri kalan konularında seni çok rahatlatır mesela ama en iyisi tyt üzerinden ayt ye gitmektir sıkı çalışırsanız sınav anını da güzel yönetirseniz başarılı olursunuz
  3. com2

ilk 12 konu + problemler+geometri halletmeye bak hızlıca ayt mat için de çok önemli zaten, motivasyonunu da yüksek tut
  4. com2

tyt matematik başlayınca tüm gününüz mü gidiyor? %70 ayt %30 tyt çalışmak size daha çok kazandırır
  5. com2

D diskindeki boş alanı C diskine taşımak mümkün mü

2 ayrı diski birbiriyle birleşmiyordur o zaman hocam, 3-4 saate forum daha da aktif olur belki bir bilen vardır yazar
  6. com2

D diskindeki boş alanı C diskine taşımak mümkün mü

d diskinden c diskine alan taşıma yazın yt ye öyle bir video vardı 2 ayrı disk için miydi yoksa biçimlendirilmiş tek disk için miydi hatırlamıyorum ama söyler videoda
  7. com2

1500 bandında en mantıklı mouse?

Merhabalar, 1500 bandında belki biraz daha düşük veya yüksek farketmez, en mantıklı mouse nedir? sanırım furylevel z1 alacağım aklınıza gelen daha iyi bir mouse var mıdır
  8. com2

Çözüldü✓ 600-700TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

ürünü kullananlar hiç olumsuz bir şey yaşamamış
  9. com2

Sorgu panelleri kullanan birisi başka birisinin telefonuna erişebilir mi?

discord üzerinde bir eleman göstermişti paneli siteyi hiç öyle şeyler gözüme çarpmadı sadece kişisel bilgiler falan vardı korkmayın bence hani telefona erişmek falan okey ama iphone a eriştiğini söylüyor bir de inandırıcı gelmedi
  10. com2

g102 ve g203 ü neden kotülediniz acaba bilmediğimden soruyorum ben de 2 3 güne sipariş etmeyi düşünüyordum bir arkadaşım önerdi övdü
  11. com2

logitech g102 bakabilirsiniz, asus m3 gen 2, logitech g 203
  12. com2

Bilgisayar surekli donmaya basladi

Windowsu güncellediniz mi? yeni sürümlerde hatalar olabiliyor ben güncelleyince internet yok hatası aldım mesela
  13. com2

Bilgisayar için hoparlör

https://app.hb.biz/NEOCOU20rh5X bu ürünü beğenmişler bir bakın isterseniz.
  14. com2

Yardım CS 2 Eşleştirme Sistemi Yüzünden Sinir Krizi Geçiriyorum

rekabetçi oyunları arkadaşlarla oynamak lazım arkadaşın yoksa discord public sunuculardan insan bul ben r6 oynuyorum ve solo oynanmıyor r6 gibi bir oyunda 22 vurup el kaybetmiştim
  15. com2

Yardım Telefonumda teknik sorun var

gerçekten bazen en absürt çözümler etkili olabiliyor 6-7 sene önce kullandığım sony xperia z2 cihazımın ekranında problem olunca ocağın üstünde ateşte tutuyordum dokunmatik düzeliyordu fena komedi olaydı
  16. com2

10k bütçeye tablet önerisi lazım

Merhaba bir arkadaşım için tablet bakıyoruz bütçesi max 10k, kalemi olsun istiyor önerileriniz nelerdir?
  17. com2

Dizi önerileri

ölümcül farkındalık izle net beğenirsin 1736550945 altered carbon da izle
  18. com2

Deadlocka Davet Edebilirim Sizi

olayı ne linkin? grabify tarzı bir şey mi
  19. com2

Bilgisayar kulaklığı görüyor ama ses yok

kulaklığı da yeni aldıysanız bozuk gelmiş olabilir ben sistemin yanında almıştım bozuk gelmişti değiştirmiştim.
  20. com2

Öneri Tam Boy Klavye arıyorum

türkçe olup olmamasını sorun eder misin?
Top Bottom