Arama sonuçları: *

1. A

İmei ve e-sim hakkında usta olanlar?

Merhaba, yurtdışı cihazların imei kaydı ve e-sim hakkında deneyimli, bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Cihazı aldık 4 ay fiziksel 4 ay ise e-sim olarak kullanabiliyoruz. Buraya kadar sorun yok. İlk sorum: 4 ay fiziksel sim kullandıktan sonra e-sime geçiş yaptık. Tekrardan...
  2. A

Galaxy S23 mü alayım Iphone 13 mü?

Neden peki hocam? Iphone'un en güncel ve en güçlü cihazı olan 14 Pro Max'de beğenmediğiniz/memnun kalmadığınız kısımlar neydi? Paylaşabilirseniz çok sevinirim. S23 ile kıyasladığınızda hangisini daha çok beğendiniz ve sebepleri neydi?
  3. A

Hocam özellik olarak bakınca Galaxy S23 çok daha üstün Iphone 13'den. Ama dediğiniz gibi android cihazlar nedense eskidikçe tat vermemeye başlıyor. Benim gönlüm Iphone 13'den yana ama yine de arkadaşlardan fikir almak istedim. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
  4. A

Biliyorum bu soru defalarca kez soruldu ancak istek ve ihtiyaçlarıma göre sizlerden tavsiye almak istedim. Telefonda oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya uygulamalarını çok sık kullanıyorum ve sürekli fotoğraf/video çekimi gerçekleştiriyorum. S23'ün kamerasında problemler olduğu...
Top Bottom