Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. Vuudx

30K Civari Laptop Onerisi

Arkadaslar bana oyunda zorlamadigim surece ses cikarmadan kullanabilecegim 30k civari bi laptop onerebilir misiniz?
  2. Kaiser32

30K Bütçe sistem önerisi

30k bütçem var nvidia kartlı sistem arıyorum önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
  3. Kayrae

Maks 30K Laptop Önerisi

Maksimum 30K oyun için laptop önerisi alabilir miyim lenovanın LOQ serisinden indirimde bi laptobu vardı ona yetişemedim
  4. Z

30k hazır sistem önerisi

Merhaba ben hem oyun oynamak için hemde böyle video falan çekmek için bir hazır sistem arıyorum 30k bütçem var ddr5 ve işlemci amd olursa sevinirim
  5. M

30K 40k bütçe hangi televizyonu alabilirim

30k 40k bir televizyon ariyorum büyük olması (32 inçten büyük) 4k olan ve icinde google tv olmasını istiyorum, oled olsa cok iyi olur, buna uygun televizyon önerileriniz nelerdir 1732206507 50 k ya cikabilirsiniz gercekten cok fark ediyorsa
  6. N

30k Hazır sistem önerisi

30k bütçem var, belki 1-2k daha arttırabilirim, sistem önerebilir misiniz?
  7. N

Amd ekran kartlı 30k ya sistem toplama

Bütçem 30k zorlarsam belki 31k olur bu bütçeye Amd ekran kartı almak daha mantıklı olur ddr5 güzel bir sistem önerirsiniz bu hafta almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  8. Yunus

30k Laptop Ultrabook Öneri

Halihazırdaki victus umu satıp daha hafif bir cihaza geçmek istiyorum yazılım mühendisliği okuyorum cloud sektörüne yöneliceğim 30k civarı ekranı iyi bir laptop önerebilir misiniz
  9. L

Üniversite İçin Laptop Önerisi (25-30K)

...Bana oyun oynarken kasma ve donma derdi olmayacak, okul içinde bütün işlerimi rahatlıkla görebileceğim bir laptop önerir misiniz? Birde En az 1TB depolama olması gerekiyor (Bütçe 25-30k arası) Duzeltme : Intel islemci pek sevmiyorum onerileriniz bu yonde olursa sevinirim Tesekkur ederim
  10. M

20-30K arası Laptop Önerisi

20-30K arası hem oyun oynatacak hem de yazılım için sorun çıkarmayacak uzun sure kullanabileceğim laptop önerebilecek var mı?
  11. G

30k oyun için laptop önerisi

En fazla 30k bütçe ile alınabilecek oyun odaklı laptop arıyorum monster ın laptoplarına baktım ama kararsız kaldım sizin önerileriniz nedir
  12. YusufArda000

30k civarı gaming laptop önerisi

30k civarı hangi laptopları önerirsiniz?
  13. A

30K BÜTÇE HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ MONİTÖR DAHİL

30K BÜTÇEM VAR DAHA COK REKABTÇİ OYUNLARI OYNAYAN BİRİYİM CS GO , VALO TARZI MONİTÖR , KULAKLIK , MOUSE DAHİL BİR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ
  14. Kaiser32

30K Bütçeye sistem önerisi

30k bütçem var ama nasıl bir sistem almam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. M

Max 30k pc önerisi monitör dahil

30k max monitor dahil pc gerekiyor öneri yapabilcek varmı?
  16. Reindi

Günümüzde 30K Hasar Kaydı Çok mu?

...km yüksek biraz 142 binde müteahhitle rifter takasına girecektik anlaşamadık bizim amcaoğlu galerici 87 binde aynı corolla hybrid sol arka kapı değişmiş sol arka iki çamurluk boyalı kaputta parmak ucu kadar boya var üstüne 50 bin istedi 30k hasar kaydı var yeni daha 23 ortasında olmuş çok mu...
  17. otistikdoktor

22 30k Arası Toplama Sistem Önerebilir misiniz

...sıfır olabilir ekran kartında 2. el tercih edilebilir fiyatlar çok yüksek üstünkörü güncel baktığımda işlemcide ryzen 5 7500f sanırım en iyi seçenek tüm parçalarda öneriye ihtiyacım var teşekkürler !!!bütçe aralığı geniş tuttum eğer arada fark vermeye değecek bir şey var ise 30k ya çıkabilirim
  18. xAeterna

30k hazır sistem öneri

30k ya hazır sistem önerir misiniz? üstüne çıkamam
  19. D

30k civarı kasa öneri

20. Burak44.

Yardım Bu laptop nasıl 30k iş okul laptobu

https://www.epey.com/laptop/lenovo-thinkpad-e16-21jn0005tx-bt42.html Bi kaç gündür bakıyorum şu çok hoşuma gitti sizin varsa tavsiyeniz max 30k bütçeli 1 tb ssdli ofis okul laptobu önerebilir misiniz?
Top Bottom