Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. gokwdenizz

20-30k arası Hazır sistem önerisi

Merhabalar 20-30k arası hazır sistem önerebilir misiniz??
  2. S

Çözüldü✓ 25-30k arasi hazir sistem

Arkadaslar 25-30k arası hazir sistem ariyorum 4060ti ryzen 5 5600x Genelde bunlara bakıyordum Varsa öneriniz yazarsaniz sevinirim. Teşekkürler
  3. Kaiser32

30K Bütçeye Hazır Sistem Önerisi

30K Bütçem var nasıl bir sitem almalıyım (32 gb ram ve 1 tb ssd özelleştirilmiş şekilde olduğunda bütçe aşmamalı)
  4. Birol Azak

Öneri Bilgisayar Mühendisliği için 30K Laptop Önerisi

Selamlar arkadaşıma laptop alacağız maksimum 30k bütçesi var bu sene bilgisayar mühendisliği kazandı onun için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  5. M

25k - 30k civarı 4060 ti sistem önerisi

25k - 30k civarı 4060 ti sistem önerisi Not: Eğer hesabıma girip bakarsanız çok sayıda 30k civarı sistem önerisi diye konu olduğunu görürsünüz ama bu önerilen bilgisayarların hepsi ben alamadan stoğu bitti
  6. L

30k bütçeli gaming pc önerisi lazım

30k bütçem var oyun oynicağım oyun ağırlıklı bir pc önerisi lazım
  7. B

30k motorsiklet önerisi

arkadaşlar bütçem 30k scooter veya vitesli fark etmez teşekkürler şimdiden.
  8. nhunter

30K Monitörlü Hazır Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Toplam 30k bütçeye monitör ve sistem önerisinde bulanabilir misiniz?
  9. S

30k bütçe ile laptop önerisi

Bu yaz sonu laptop almak istiyorum. 30k civarı bir bütçem var. 1-2k arası üstü olursa sıkıntı olmaz önerilerinizi bekliyorum.
  10. E

Yakinda indirimli sistem gelicek mi butce 30k

Markali sistemlerin hazirladigi f/P sistemler var mi butcem 30k indirimle sistemler gelir mi
  11. R

30K Mühendislik ve Oyun için Laptop

30K bantlarında hem oyun hemde bilgisayar mühendisliği için laptop arıyorum. Üniversitede kullanacağım için sarj süresi ve sessiz olması önemli. tavsiyeleriniz nelerdir?
  12. S

Max 30k sistem önerisi

Soğutucu ve depolama tarafında ekleme yapınca 30k yı buluyor daha iyi bir sistem var mıdır...
  13. M

Çözüldü✓ Monitör Dahil 30k Sistem Tavsiye

Arkadaşlar selam, 30k civarına monitör dahil sistem toplamayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok bulduğum 3 model için yorumunuzu merak ettim BLADE-DUAL7700XT Kronos ModArt-ARC4 Sizin de tavsiyeleriniz var ise yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  14. K

20-30k laptop önerisi

Laptop lar hakkında pek bilgim yok hem yazılım için hemde oyun için 20-30k arası laptop önerebilir misiniz
  15. Y

max 30k oyun için toplama bilgisayar önerisi

30k bütçeli oyun için bilgisayar toluyorum monitör hariç önerileriniz nelerdir
  16. A

25 30K ARASI GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Herkese merhaba. 25 30k arası bir gaming laptop almak istiyorum. Aradığım öncelikler ekranın 17.3 olması ve 144 Hz olması ( Eğer varsa 15.6 da olur) Ekran kartı önerilerine açığım Önerilerinizi bekliyorum
  17. K

25 30k sistem onerisi lazim

25 30k arasi butcem var lolden baska oyun oynamiyorum max valo falan oynarim fps vs sorunu yaratmicak sistem onerir misiniz
  18. D

MACBOOK ÖNERİ BÜTÇE 30K

merhaba arkadaşlar, kardeşim üniversiteye başlıyor bu sene laptop lazım okul için ben acer,hp vb. laptoplar seçtiö ama illa macbook istiyor 30k bütçemiz var macbook alacağız macbooklarda hiç anlamıyorum öneriniz varsa eğer bekliyorum. mağazadan gidip almamız lazım mediamarkt, teknosa, vatan...
  19. U

30k gaming laptop önerisi

İyi günler arkadaşlar 30K bütçe var iki aşağı üç yukarı oynayabilir. Oyun amaçlı laptop tavsiye edebilir misiniz 😊
  20. 1905

S24 ultra 58 k iPhone 16pro 87k

iphone a 30k fazla vereceksin ve ilerde 30k fazlaya satsan bile o 30k değer kaybedecek. değer koruma mantığı çok doğru değil yani. 30k farkı hak etmiyor.
Top Bottom