Arama sonuçları: *

1. M

27inç 144hz monitör önerisi

kankalar adam büyük seviyor demek ne diyeyim onun için sorun değil :D
  2. M

güzelmiş hdmi bağlantıda 180hz verir mi?
  3. M

reis yakın arkadaşıma lazım 27 istiyor
  4. M

maks bütçe 5-6k 27inç 144hz monitör önerir misiniz ips panel olursa iyi olur
  5. M

Bu sistemi iade etmelimiyim?

Kankam hayırlı olsun öncelikle size. 4070 ti süper çok güzel kart evet ama işlemci 7600 işlemci tabanlı oyunlarda yine düşük kalıcak ikisini orta düzey tutmak daha mantiklj olmaz mı? Birde parça kaliteleri benimkiyle aynı sayılır sanırım.
  6. M

2 monitör var aoc27g4x 2side aynı model biri 2k biri 1080p kullanım amacım oyun steamda çok oyun var 2k de yüksek ayarlarda oynamak istiyorum buna 50k verip içim rahat etmeyeceğine 55 60larda güzel parçalar olursa iyi olur metin2 de oynuyorum çoklu clientler/sekmeler açtığım için işlemcide benim...
  7. M

sıvı soğutucu sığmayan kasayı özelleştirmeye hangi kafayla koyuyorlar acaba merak ettim. dostum bana yardımcı olabilirsen sıfırdan buna benzer tektek kendim toplamak istesem hangi parçayı nasıl seçeceğim? en azından tutmuş bilindik çok önerilen anakart,ram,psu,kasa önerisi yapabilir misin
  8. M

hocam bakabildin mi?
  9. M

4070 super gpu kullanimi

bende modartın sistemi satın aldımda aynı ekran kartı var hazır sistemlere koyup kalanları itelediler sanırım bize :D
  10. M

4070 super gpu kullanimi

hangi sistemi aldınız?
  11. M

https://www.hepsiburada.com/gameforce-xmesh-4x120-mm-rainbow-fanli-atx-midi-tower-kasa-pm-HBC00000URRUH Sanırım kasa bu
  12. M

teşekkür ederim benim kasanın üst kısmına sığarmı peki? yakın tanıdık bilgisayarcı var ona söküp taktırabilirim
  13. M

anladım teşekkür ederim. sıvı soğutucu sığacak düzgün kasa önerisi olan varmı?
  14. M

öyle düşünürsek 5 ay önce arkadaşıma ayrı ayrı r7 7800x3d 4070superli sistemi 55k ya toplamıştım gün geçtikçe artıyor o ayrı bir olay.zaten kurmamamın sebebi daha iyi bir sistem gelirse diye beklemekti gelmedi.
  15. M

evet modart ın hazır sistemini özelleştirerek almıştım aldığım zamanda 5000 tl daha uyguna gelmişti
  16. M

cogunuz kalsın diyor okey de şöyle bir sistem forumda paylaşılsa %90 ı almaz diye düşünüyorum yanlışmıyım
  17. M

öncelikle 5000 serisine bütçe yetmeyecek onu direk sildim kafamdan yan parçalar kaliteli bir şey olsun dersem de fiyat 65 70i buluyor doğru.kasanın üst kısmı 360 destekliyorsa öteki arkadaşın dediği şeyde neden ön tarafa takmışlar acaba kutuyu daha hiç açmadım ben :D
  18. M

beyler bu sistemi gamegaraj dan aldım kutusunu daha açmadım ama parçaları içime hiç sinmedi.iade etsem başka ne alacağım diye düşünüyorum fikir verebilirmisiniz aynı sistemi alan forumdan bir arkadaşla konuştum kasa çok kötü sıvı soğutucu sığmamış ön tarafa takmışlar falan dedi
  19. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

7500f 4070superli sistem var bakalım kaç k
  20. M

PC Hocası GG13 rx 7700xt 29.999TL

şahsen 4070superli güzel bir sistem bekliyordum pc hocasından
Top Bottom