bende dlc vardı oyun sıkıntı yaratır mı bilmem eğer çakışırsa dlcsiz bakmak için görevin ingilizce adını yazıp internette kayıt dosyasını aramanız lazım.
şansa bende aynı görevdeydim galiba yine oynamaya başlamıştım. ayrıca olmazsa ismini "playline0" yapmayı deneyebilirsin.
dosyayı atacağın yer:
"C:\Users\Shiro\Saved Games\kingdomcome\saves"
shiro = pc adı.
Dosya linki (şimdi ben hazırladım başkasının değil)...
bilindik ama dediğim gibi oynadığım ve en sevdiğim oyunları listelemiştim yarıda bıraktıklarımı saymazsak hepsini bıraksan 0 dan tekrar oynayabilirim o derece.
https://www.trendyol.com/xrades/pink-oni-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mousepad-mouse-pad-p-847068762?boutiqueId=61&merchantId=121110
kardeşime de bunu aldım gerçekten görüntüsü gibi geldi aralarında öyle aman aman bir fark yok hatta anlayamazsın bile profesyonel değilsen fazla bütçe harcamam...
bütçesi olanın kesinlikle crack değil alarak oynamasını tavsiye ederim adamlar piyasa türkçe çevirili oyun yokken 2.2m kelimelik oyuna türkçe çeviri getiriyor illa crack oynayacaksanız onca oyun varken türkçe dil desteği vermeyen spider-man 2 yi oynayın.
1738690612
enis kirazoğlu video...
https://www.trendyol.com/klassegear/pro-dragon-knot-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-791630152?boutiqueId=61&merchantId=378119
mousepad geldi ilk defa uzun boy bir mousepad kullanıyorum ama hoşuma gitti.
sana da tavsiye ederim göz atabilirsin
işlemcinin tek çekirdek performansı 7500f e geçince çok fazla düşmüyor mu?
yine de dediğiniz sistemi hazır sistem şeklinde önerebilirseniz çok işime yarar.
şöyle bir sistem buldum ama 49k:
benim bildiğim kadarıyla işlemci ağırlıklı? ayrıca ddr4 deki ram ve işlemci mhzsi ddr5 e göre oldukça az değil mi? pc de oyun kullanmayı düşünmüyorum sadece bu işlerle uğraşacağım.
5060 da 8gb ama uygun kasa çıkabilir muhtemelen mart ayının başında toplarım hoca kasayı zaten multi frame kullanacağım için iş yapabilir o kart. şunu mu yapayım. 4060 ti yerine, 5060 veya 7800xt ayrıca Fsr4 hakkında tam fikrim yok ama fsr3 bile görüntüyü bozuyor dile kullanmadığım oluyordu saf...
ilk sayfada konuyu görür görmez kendi araştırmalarıma göre bilgilendirdim. bu konunun 9 sayfa uzaması bile ayrı güldürüyor.
bir de kral ben tavsiye alayım, birden fazla görüş iyidir.
7500f işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum sence 7800xt mi alayım? 4060 ti 8gb mı? (fikrim değişmezse 7800xt).
dediğim gibi hikayeli oyunlarda zaten hepsinde yok bu multi frame 6-7 oyunda falan var, 4090 alsanız tüm oyunları zaten ultrada oynayacaksınız. 5070 ti alsanız 5080 le aynı yazılımı kullanacaksınız arada fark yok (saf güç dışında o da fazla değil) bence 5070 ti bekleyin veya 5080 alın gitsin.
hikayeli oyun oynamak istiyorsanız -> 5080
yapay zeka ile uğraşıyorsanız -> 5080
online ve rekabetçi oynuyorsanız -> 4090
render işleriyle uğraşıyorsanız -> 5080
aslında 5080'e de ihtiyacınız yok multi frame istiyorsanız 16gb vrame sahip olan 5070ti fazlasıyhla işinize yarayacaktır diye...
güzel kasa sıvı soğutma işine yarar ama 8gb 3060 ti uzun gitmez yine de kötü değil mark testlerini iste sorun yoksa al. eğer sıvı soğutma olmasaydı 0 3060 ti alabilirdin derdim.
askerliğe çok erken bakıyorsun, lise bitirirsen minimum 2 yıl, 2 yılık üni bitirirsen 21,22 yaşına kadar çağırmazlar kafana takma yine birikir o para. en kötü motoru satarsın sen boşluk satın almadın bir ürün satın aldın her türlü alıcı bulursun.
afmf2 türk + yabancı incelemeleri + kendi deneyimlerime bakarak söyleyebilirim ki hâlâ gelişmesi gereken ve söylediği değerleri hissettirmeyen bir yazılım. 120 fps gösteriyor normal fpsyi 70ken 60 a düşürüyor ve 120 kesinlikle hissettirmiyor afmf2 yi kullanmak yerine lossless scaling'i tercih...
tam tersi afmf2 gecikme yaratır fps moba oyunlarında açmanız daha da kötü yapabilir. oyuna özel ayarlar yapabiliyorsunuz afmf2'yi lolde kapayın.
ayrıca afmf2 kullanmış bir kullanıcı olarak söylemek isterim ki çok kötü bir teknoloji online değil hikayeli oyun oynayacaksanız frame generation...