Arama sonuçları: *

1. Handle

7 yaş çocuk için İngilizce öğrenme platformu önerisi

Kardeşim bu yıl 2. Sınıfa geçti İngilizce dersi görmeye başladılar bende evde öğrenmesi için platform bakıyorum YouTube pek yeterli değil gibi öğretmen novakid diye bir site önermiş ama fiyatlar çok yüksek makul bir ücreti olan yada ücretsiz olan bildiğiniz güzel platform var mı?
  2. Handle

Açığa geçmek istiyorum geçebilir miyim?

Herkese salam. :) Ben 12 ye geçtim malum iki ay sonra okullar açılıyor ben sınava hazırlanıyorum ama 3 yıl yattığım için 3 yılında matematiği eksik yani okulun bana hiçbir faydası dokunmayacak çünkü benim ilk önce 9 ve 10. sınıfların konularını bitirmem gerekecek ve okula gidersem sınavlara...
  3. Handle

MSÜ SUBAYLIK AYT Mİ TYT Mİ?

11. Sınıf Eşit ağırlığım kara harptan subay olmak istiyorum subaylık için sadece ayt ye mi girmeliyim yoksa ikisine birden mi bazı yerlerde tyt yi ön eleme için kullanıyorlar diye birde assubaylık nasıl oluyor gene onun içinde net bilgi bulamadım sadece tyt yeterli yazan yerler gördüm bilgisi...
  4. Handle

Msü'yü Nasıl Kazanırım?

Subay olmak istiyorum yıllardır kafamda 10.sınıfım bölüm seçeceğiz matematiğim iyi ama çalışmıyorum şuan notlar 1 ama çalışırsam yükseltirim onun dışında sözelim çok iyi MSÜ sınavında sadece temel matematik çıkıcak diye biliyorum söze seçmem mantıklı mı birde sınavdan sonrası nasıl ilerliyor
  5. Handle

Nasıl subay olunur subaylık mı PÖH mü

10. Sınıfım Çok arada kaldım hangisi daha avantajlı vs. bilen anlatacak var mı birde hangi sınavlarda ne kadar puan almam gerek subay olursam kara istiyorum
Top Bottom