Evde kendin açarken video çekebilirsin. Zaten kırılmış, akmış ve kokmuş ürünlere kamyondan indiği gibi hasar tutuluyor. Artık bir şeyin kırık falan gelme ihtimali biraz daha zor.
Arkadaşlar 3 senedir kargocuyum, kargocu sizi kapıda beklemek zorunda değil. Ayrıca kapıda ödemeli veya kargo ücreti olan bir ürün ise o kargoyu açtıktan sonra almıyorum diyemezsin. Sonuçta o ürünü ben sana anında değişim yapamam veya ürünü alırken benimle görüşmüyorsunuz. Taşımakla görevliyiz...
Yiğenim pc kapanmıyor diye direk fişini çekmiş. Eve geldiğimde açma tuşuna bastım görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor mouse’da iptal. Bütün fişleri söküp taktım gene aynı. Pc kapanmıyor power tuşuna basılı tuttuğum halde. Kısa devre falan mı oldu acaba yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden...
Bilindik bankalardan kredi çıkmıyorsa ödemelerinde gecikme yapmışsındır veya herhangi bir banka sicilin yoktur. Bende 2'nin üzerinde çekmiştim. Eğer dediklerimden biri varsa Vakıftan kredi çıkması zor ama inşallah çıkar.
Üstüne bir şey yoksa haciz falan koyamaz. Bende bir keresinde 4 ay ödeyememiştim. Bankadan aradılar icraya vericez dediler. Verebilirsiniz dedim üstüme hiç bir şey yok, canını alıcak değiller ya. Zaten bütün borcunuda kapatıcakmışsın.
https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.92.4 ben bunu kullandım, gayet memnunum.