Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

Bilmediğim numaralardan mesaj geliyor galiba numaram yayıldı ne yapabilirim?

Merhaba Günde 4 5 kez aranıyorum bende kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramaları engelledim bu seferde whatsappdan yazmaya başladılar "Merhaba Yasemin Hanım" diye girdi bi amca saniyesinde engelledim aramışta whatsappı silmek istemiyorum okul grupları falan olduğu için hattım babamın üzerine...
  2. KafasıMeşgul

Eski İninal Kartımı Kapatırsam Numaramı Yeni İninalimde Kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar dünki konudan sonra müşteri hizmetlerini aradımcüzdana giriş yapabildim şimdi kartı iptal edersem yeni kartımda telefon numaramı kullanabilirmiyim?
  3. KafasıMeşgul

Eski İninal Kartımı Kaybettiğim İçin Yeni İninal Kartımda Telefon Numaramı Kullanamıyorum

Arkadaşlar Başlıktada Gördüğünüz gibi İninal kartımı kaybettim ve yeni bir tane aldım ancak bu yeni kartımda telefon numaramı kullanamıyorum çünkü telefon numaram eski ininalime kayıtlı ne yapabilirm?
  4. KafasıMeşgul

EBA sunucu kapasiteleri düşükmü?

merhaba uzaktan eğitimde ders işlemek için girdiğimiz site ama daha doğrusu giremediğimiz site ben deniyorum bu ay 4 kere falan girebildim sunucu kapasitelerinden dolayımı yükseltirlermi kapasiteleri?
  5. KafasıMeşgul

Oyunlarda En Üzüldüğünüz Sahneler Nelerdir?(Spoiler İçerir)

ben başlıyorum COD Ghostun Ölümü :(
  6. KafasıMeşgul

evde ne yapabiliriz?

çok canım sıkıldı bişeler yapmak istiyorum öneri?
  7. KafasıMeşgul

Müzik Önerisi Yabancı

varmı beyler bildiğiniz müzik listemi bitirdim ve dinlicek müzik bulamıyorum
  8. KafasıMeşgul

sabah sohbeti :D

hadi bakalım konuşak az sıkıldım sabah sabah :d
Top Bottom