Arama sonuçları: *

1. TamerThe

bilgisayarıma 2 bluetoothlu cihaz bağlayamıyorum sorun ne olabilir

bilgisayarıma 2 bluetoothlu cihaz bağlayamıyorum sorun ne olabilir cihazınızı yeniden bağlamayı deneyin diyor sürekli bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. TamerThe

DS 4 BAGLAYAMİYORUM yardim

Dualshock 4 var elimde 2 tane masaustu pcme bağlarken 1. Sorunsuz bağlanıyor 2. Baglanmiyor neden acil cevap verebilirmisiniz
  3. TamerThe

Hangi gamepadi almalıyım yarım saate alıcam!

hocam hardcore kullanmayacğım fifada takılmalık alıyorum
  4. TamerThe

Hangi gamepadi almalıyım yarım saate alıcam!

ds4 çakma alacağım 2 seçenek var çok benzer birbirine fakat hangisini almalıyım birde altına usb adaptörü bırakıyorum onunda alacağım daha iyi öneriniz yoksa 1- https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC 2-...
  5. TamerThe

İki gamepadin farkı ne

Bunlarin yorumlari iyi aradaki farki merak ediyorum sadece
  6. TamerThe

Redmi note 12 pro nasıl?

bro konu başlığı 11 içerik 12 düzelt istersen uyarı atarlar
  7. TamerThe

Herkeze merhaba dostlarım Uygun fiyatlı Max 4 bin TL ye monitör

27 mi istiyorsunuz
  8. TamerThe

İki gamepadin farkı ne

selamlar fifada takılmaya arkadaşlarla oynamaya 2 kol alıcam ds 4 çakma almayı düşünüyorum 2 kol var 50 tllik bir fiyat farkı var ne bunlardaki değişiklik beni aydınlatabiirmisiniz bir de daha iyi önerisi olanın önerisinede açığım tabii bugün satın alacağım kollar...
  9. TamerThe

1-1.5 arasi klavye önerisi switch farketmez

Klavye varmi hocam bildiğiniz küçük
  10. TamerThe

Hocam klavyede numlock olmamasi tercihim varmıdır ona bir öneriniz mouseyede bakip geri dönüş yapayim hemen. 1723015792 Mousede kablosuz sanırım bulamam ama yinede sorayim emin olmak icin kablosuz bulma sansimiz varmi birde siz bunlari kullandinizmi performansindan memnunmusunuz acaba?
  11. TamerThe

🔥İndirim A Way Out Steam'de %80 İndirimli

LSLWLRQLKFLWKFLWKFLR Spoiler hocam uyari istiyoruz!
  12. TamerThe

Selamın aleyküm arkadaşlar bi sistemim var 4 ay kadar önce aldim klavyeyi bimden kullaniyodum artik idare eder bisey almanin vakti geldi bunun yaninda 600-900 falan arasi bi mouse onerinizide bekliyorum simdiden teşekkürler yan donanim begendiginiz ucuz ekipmanlar varsa her türlü öneriye açığım.
  13. TamerThe

Max 20 dolar oyun onerisi

fazla klasik olur ama cyberpuk liberty city 22 dolar şuanda oynamadıysan bakabilirsin güzel dlc
  14. TamerThe

Max 20 dolar oyun onerisi

nasıl bi oyun zevkin var hocam hangi oyunları oynadın daha önce
  15. TamerThe

PAYLAŞIMLİ HESAP ROCKSTAR HESABİ

Paylaşımlı hesap satın aldim ama rdr 2 de rockstar istiyor nasıl oynayacağım
  16. TamerThe

KALORİFER SİCAKLİGA ETKİ EDERMİ

Masam küçük monitörü sikistirmak istemiyorum hocam o yuzden sağol bilgilendirdigin için
  17. TamerThe

KALORİFER SİCAKLİGA ETKİ EDERMİ

Pc kuracagim ama alttaki fotoğraf kadar bi mesafe var kaloriferle cok sicaklik farki olurmu? 1708531925
  18. TamerThe

CS 2 EKRAN KARTI KULLANIMI

Hocam fps normal değerin cok altinda normalde 300 400 vermesi gerekir teknik bi sıkıntı vardir bilgisi olan arkadaslar soylesin ama oyunla falan ilgili oldugunu sanmiyorum
  19. TamerThe

Ryzen 5 5600 + Rtx li sistem onerisi

Bütçe ne kadar ?
  20. TamerThe

RTX 4060 Sistemi Ne Kadara Satmalıyım?

2-3 düşme payi ver demiştim buda olabilir evet.
Top Bottom