Arama sonuçları: *

1. alienemre

laptop alt kasaya pasta/cila atmak ???

pcnin alt kasasında çizik var max 3cm metalve plasitk karışımı bi alt kasa sanırım emin değilim pasta cile ile çözülür mü ?
  2. alienemre

2 Bluetooth Kulaklık İle Bilgisayara Bağlanılabilir mi?

1 tane bluetooth kulaklığım var ve bağlanıyor sorun yok ama aynı anda 2 tane bluetooth bağlayabilir miyim ? 2 farklı kulaklıktan ses gelemsi için ne yapmam lazım ? 2 side bluetoothlu
  3. alienemre

artık biri yardım edebilir mi ?Bu ne böyle ?

sol üstte bir şey var ama ne olduğunu bilmiyorum . hangi uyguluma belli değil .nerdeyse 4 gündür konuyu yükseltiyorum biri yardım etsin bu güün an itibari ile mavi ekran hatası aldım sebebi bilmiyorum hemen başladı geri sanırmı hata büyük acil yardım ya
  4. alienemre

opera gx görünütü bozuk

böyle gözüküyor neden acaba bilen var mı ?
  5. alienemre

valorant yükledikten sonra yeniden başalatıktan sonra siyah ekran

valorant yükledikten sonra yeniden başalatıktan sonra siyah ekran hatası aldım sistemi bilmiyorum arkadaşımın başına geldi ama eski gib bir laptop
  6. alienemre

olay görüntüleyicisinde aldığım hatalar neden çok ?

Mavi ekran siyah ekran vs hiçbir hata almıyorum ama olay görüntülüyecisi hata ve uyarı ile dolu PC ilk açılıdığından itibaren var hem de .3 tane fotoğraf ekliyorum biri şimdi biri biraz eski biridi ilk açılıdğında verdiği uyarı ve hatalar soru nedir yardım eder misiniz?
  7. alienemre

Başlat küçüldü nasıl düzeltebilirim?

Resimde gözüktüğü gibi oldu sebebini bilmiiyorum kardeşim derse girmiş ve olan olmuş çözümü nedir?
  8. alienemre

Fare ve diğer işaret aygıtlarında touchpadi bulamıyorum yardım eder misiniz?

https://www.bing.com/search?q=dokun...form=B00032&ocid=SettingsHAQ-BingIA&mkt=tr-TR buradaki önergerleri yapmak istiyorum ama fare ve diğer işaret aygıtlarında touchpadi bulamıyorum yaardım eder misiniz? artık kullanmaz oldum yahu takılıp duruyor
  9. alienemre

D deki resimleri yanlışkla sildim geri dönüşümde değil nasl geri getirebilirim ?

D deki resimleri yanlışkla sildim geri dönüşümde değil nasıl geri getirebilirim ?
Top Bottom