Arama sonuçları: *

1. MrMarxs

7500f 4060 fls sorunu

Beyler yeni sistem topladım Msi pro a620m anakart 7500f islemci 4060 ekran karti Ben bu pc yi topladiktan sonra bios ta falan hic degisiklik yapmadim Cs 2 de 170 fos aliyorum 400 almam gerekiyor diye biliyorum Ekran karti ve anakartin driverleri guncel Problem nedir sizce
  2. MrMarxs

Spotify çalma sırası alakasız

Spotify ı yeni kullanmaya başladın sanırım İlk 1 hafta galiba sırayla çalma listesi oluşturabiliyorsun ancak sonra spotify premium gerekiyor sıralı çalma için Yani tek çözüm premium almak
  3. MrMarxs

300 tl mouse pad önerisi

Yukarıda belirttiğim gibi Öyle zartı zortu rgbli marka falan olmasına gerek yok Tek şart altı kaymasın üstü kaysın ve siyah olsun
  4. MrMarxs

400 tl ye kadar mousepad önerisi

Sağol teşekkür ederim
  5. MrMarxs

İkea ya direk mousepad mı yazayım bir modeli varmı
  6. MrMarxs

Yukarıdaki gibi 400tl ye kadar siyah mousepad almam gerekiyor. Kronik sorunları (sensör okumama, kaymama vb.) olmasın mouse rahat şekilde kaysın yeter.
  7. MrMarxs

2K ya kadar siyah mekanik tam klavye önerisi

Anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  8. MrMarxs

2K YA KADAR SİYAH TAM BOY MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Yukarıda belirttiğim gibi şart olan gereksinimler: klavyenin tam boy siyah ve mekanik olması kablolu olup olmaması önemli değil ama kablosuz varsa tercih ederim Şimdiden teşekkür ederim.
  9. MrMarxs

Hocam teşekkür ederim ama yazılımla uğraştığım için tam boy şart kablolu olsa da olur Ona göre bir öneriniz varmıdır 1738187004 Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama ingilize ye alışmak zor gibi geliyo Tavsiye edebileceğiniz başka bir model varmıdır?
  10. MrMarxs

Şart olan gereksinimler Siyah mekanik ve tam klavye olması Kablosuz olursa da tadından yenmez
  11. MrMarxs

2k tam mekanik klavye önerisi

Yukarıdaki gibi 2k butcem var Siyah mekanik ve tam boy olması şart Kablosuz da olursa iyi olur
  12. MrMarxs

Öneri 500 TL civarlarında Mouse önerisi

500-800 arası logitech g203 veya g102 olabilir Bütçeyi biraz aşarsak ta 1000 tl ye stellseries rival 3 olabilir
  13. MrMarxs

2500 tl ye kadar kablosuz mekanik klavye önerisi

2500 tl ye kadar siyah kablosuz mekanik klavye önerisi. %100 siyah ve mekanik olması şart Kablosuz da olursa çok iyi olur.
  14. MrMarxs

1-2K %100 siyah Mekanik klavye önerisi(kablosuz

Yukarıdaki gibi %100 ve %75 arası olabilir Mekanik ve siyah olması şart Kablosuz da olursa tadından yenmez
  15. MrMarxs

1-2K %100 siyah Mekanik klavye önerisi(kablosuz)

Yukarıdaki gibi %100 ve %75 arası olabilir Mekanik ve siyah olması şart Kablosuz da olursa tadından yenmez
  16. MrMarxs

Mekanik %100 klavye önerisi

%100 ya da tkl klavye önerisi olan varsa yazabilirmi? Mekanik olması şart Butce 1-2 k
  17. MrMarxs

Acil mekanik tkl klavye önerisi.

Teşekkür ederim
  18. MrMarxs

Acil mekanik tkl klavye önerisi.

Teşekkür ederim hocam Dareu ek 75 alacağım galiba
  19. MrMarxs

Ekran kartı kullanmama

Yani sizin probleminizin çözümü en yuksek ihtimal ram takviyesi.
  20. MrMarxs

Ekran kartı kullanmama

Yine de bilen birisine sorup öyle ram alın bilgisayar muhendisi fln değilim ama ram cok dusuk cok buyuk ihtimal sebebi budur
Top Bottom