Arama sonuçları: *

1. MehmetcanAydın

DA-4 Sistem ve ekipmanlarım toplam ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar, düğün masraflarından dolayı maalesef sistemimi satmak zorundayım. Sizce fiyat olarak ederi nedir? EKİPMANLAR: Mouse : Razer Viper Mini Klavye : Rampage KB-R90 Orion RGB Red Switch Monitör : Rampage 23.8 RM344 144Hz 1Ms Kulaklık : Trust GXT 354 Creon 7.1 Ürünlerin hepsinin...
  2. MehmetcanAydın

Kargo teslim alınırken yapılması gerekenler nelerdir?

Evde kendin açarken video çekebilirsin. Zaten kırılmış, akmış ve kokmuş ürünlere kamyondan indiği gibi hasar tutuluyor. Artık bir şeyin kırık falan gelme ihtimali biraz daha zor.
  3. MehmetcanAydın

Kargo teslim alınırken yapılması gerekenler nelerdir?

Arkadaşlar 3 senedir kargocuyum, kargocu sizi kapıda beklemek zorunda değil. Ayrıca kapıda ödemeli veya kargo ücreti olan bir ürün ise o kargoyu açtıktan sonra almıyorum diyemezsin. Sonuçta o ürünü ben sana anında değişim yapamam veya ürünü alırken benimle görüşmüyorsunuz. Taşımakla görevliyiz...
  4. MehmetcanAydın

Çözüldü✓ Gaming gen trden kargo

Yurtiçi kargo kuryesiyim cumartesi yarım gün gibi bir şey pazar zaten çalışma yok.
  5. MehmetcanAydın

Monitöre ve mouse enerji gelmiyor bilgisayar kapanmıyor. Yardım eder misiniz?

Yiğenim pc kapanmıyor diye direk fişini çekmiş. Eve geldiğimde açma tuşuna bastım görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor mouse’da iptal. Bütün fişleri söküp taktım gene aynı. Pc kapanmıyor power tuşuna basılı tuttuğum halde. Kısa devre falan mı oldu acaba yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden...
  6. MehmetcanAydın

Film tadında oyun önerisi?

Uncharted, Rdr 2. Uncharted türkçe seslendirme olması oyun zevkini dahada arttırıyor.
  7. MehmetcanAydın

Çözüldü✓ Yeni Sistem Aldım İşlemciye Termal Macun Sürülmemiş

Arctic MX-4 kullandım ben, gayet memnunum.
  8. MehmetcanAydın

Çözüldü✓ Yeni Sistem Aldım İşlemciye Termal Macun Sürülmemiş

Yaratır, ısı iletimini kolaylaştırıcak bir tabaka bulunmadığı için yük altında aşırı ısınmadan dolayı sisteminden verim alamazsın.
  9. MehmetcanAydın

Taşıt Kredisi Hakkında

Bilindik bankalardan kredi çıkmıyorsa ödemelerinde gecikme yapmışsındır veya herhangi bir banka sicilin yoktur. Bende 2'nin üzerinde çekmiştim. Eğer dediklerimden biri varsa Vakıftan kredi çıkması zor ama inşallah çıkar.
  10. MehmetcanAydın

Taşıt Kredisi Hakkında

Banada hiç bir banka vermemişti daha sonra Aktif Bank diye bir bankadan çektim verdiler. Faizi yüksekti ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  11. MehmetcanAydın

Airyfer vs fritoz farki ve önerisi

airyfer kullanıyorum çok kuru yapıyor beni pek tatmin etmedi açıkçası.
  12. MehmetcanAydın

Kasnın kapağı hep açık dursa bi sorun olur mu?

Tozlanma açısından olabilir belki.
  13. MehmetcanAydın

Güzel bir İptv önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, donmayan ve kasmayan güzel bir Iptv platformu söyleyebilir misinz? Şimdiden teşekkürler..
  14. MehmetcanAydın

Kredi borcu 3 ay ödenmezse ne olur ?

Üstüne bir şey yoksa haciz falan koyamaz. Bende bir keresinde 4 ay ödeyememiştim. Bankadan aradılar icraya vericez dediler. Verebilirsiniz dedim üstüme hiç bir şey yok, canını alıcak değiller ya. Zaten bütün borcunuda kapatıcakmışsın.
  15. MehmetcanAydın

F/P Termal Macun Önerisi

https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.92.4 ben bunu kullandım, gayet memnunum.
  16. MehmetcanAydın

The Forest Oynarken Ekran kartım 87 Dereceyi görüyor.

Ne bloğu kanka çift fan :D Sorun görev yöneticisinin istatistikleriymiş :D
  17. MehmetcanAydın

🔥İndirim Sennheiser HD660S 5899 TL !

10 Lira istesen vermezler :D
  18. MehmetcanAydın

Gaming laptop mu monitör+masaüstü pc mi ? Bütçe:13.500

Masaüstü candır, müdahale etmeside kolay. Isınma derdi olmaz dizüstü kadar. Benim tercihim masaüstü olurdu.
Top Bottom