Arama sonuçları: *

1. F

30 35 K sistem önerisi

27inç olursa daha iyi olur ya bence
  2. F

30 35 K sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar yakın arkadaşım için pc toplayacağım 30 35 K bandın da önerdiğiniz hazır sistemleri atabilirmisiniz genelde simülatör oyunları oynayacak f1 forma tarzı Birde 144hz 1ms monitör tavsiyeniz varmı (30 35 K PC bütçesinin dışında bu)
  3. F

Bu BMW alınır mı sizce

Golflerde güzel ama dsg şanzıman olayı gözümde büyüdü biraz olur olmadık yerde patlarsa diye korkuyorum BMW’de zaten zorlamadan kullanıcam drift felan de atmam
  4. F

Bu BMW alınır mı sizce

Ya akrabam aldı 116i 2011 model daha ona soramadım nasıl diye 1 kere binip turlasam araba bu dicem de 150binde 580e aldı 4 ay önce
  5. F

Bu BMW alınır mı sizce

Haydaaaa 😂
  6. F

Bu BMW alınır mı sizce

Oda olabilir ama örnek ilanınız var mı arabadan anlamıyorum da
  7. F

Bu BMW alınır mı sizce

Ozaman en iyisi bizim ilk arabamız olan hyundai era 2011 bakmak lazım galiba uçan kaçan modifiyeye müsait bi araba
  8. F

Bu BMW alınır mı sizce

Ben kafayı bmw ye taktım ya şu an Gold gözüme güzel gelmedi malesef
  9. F

Bu BMW alınır mı sizce

Ya valla bütçenin üstünde bi araç aslında sırf BMW olsun diye almak istiyordum bunu 1733472536 Yada daha düşük fiyatlı mı baksam acaba ilk araba olarak yada varsa tavsiyeniz 700 800 arası çok iyi olur
  10. F

Bu BMW alınır mı sizce

İlk defa araba sahibi olucam sizce bu araç uygun mu BMW olsun istiyorum ve yağ bakımı hariç masraf çıkartır mı (serseri bir şekilde kullanmam)
  11. F

Artics nova 5 ayarlarında yardımcı olun lütfen

İnternetten bakarak felan biraz ayarladım artı yapacak bişi yok malesef Evet adam ayıplı ürünü alamıyoruz dedi kutusu açılmış felan diyor ulan ürünün teşhiri yok orda takalım bakalım hiç bilgide vermiyorlar iade konuşun da da
  12. F

Hocam ses limitörünü kaldırdım eq ayarlarını girdiğim oyuna göre ayarlardım ama gamepower gibi güzel ses vermiyor Bu typce adaptörü ile kullanıyorum
  13. F

Dün teknosadan aldım kulaklığı sonları kurdum ettim ama elimdeki 300 e aldığım gamepower bu kulaklıktan daha iyi ses veriyor oyunlar da gittim iade götürmeye almadılar ayıplı ürün diyerek bu kulaklığın ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi bulamadım ben.
  14. F

gaming kablosuz kulaklık önerisi

Hocam geçmiş olsun ayıplı ürün diyerek iade almadı oe teknosadan niye ürün aldıysam artık 1724576517 Beyler sakın teknosadan alışveriş yapmayın bide bu artics nova 5 i almayın
  15. F

Ya internetten baktım da kutusu açık ürün almıyormuş felan aşırı korku sardı yarın öğlen almazsa ne yaparım bilmiyorum
  16. F

Hocam bunu iade alırlar mı sence 1724543491 Bi marka takıntısı mouse steel series kulaklıkta olsun dedim hiç memnun değilim
  17. F

Bu arada nova 5 i aldım sonarda ayarda yaptım baya ama leş ötesi ya 350 tl ye aldığım gamepower daha iyi ses veriyor bir sürü profil denedim 4 5 farklı oyun oynadım leş leş bildiğin 1724541762 Teknosadan aldım yarın iadeye götürcemde kutuda az yırtık var yinede iade alırlar mı ya ? 1724541862...
  18. F

Hocam indirimler hiç güzel değildi eğer bi işim çıkmazsa mediamarkete gidip alıcam kulaklığı büyük ihtimal
  19. F

Hocam dedim yutubdan bakayım ilk karşıma çıkan video sakın almayın videosu 😂😂😂
  20. F

Hocam bassa çok ihtiyacım yok ses kasmada iyi olsun mikrofonu üzmesin yeter benim için hafta sonu alıcam yada inş gaming gecesinde çıkarsa alırım
Top Bottom