Arama sonuçları: *

1. MrMarxs

7500f 4060 fls sorunu

Beyler yeni sistem topladım Msi pro a620m anakart 7500f islemci 4060 ekran karti Ben bu pc yi topladiktan sonra bios ta falan hic degisiklik yapmadim Cs 2 de 170 fos aliyorum 400 almam gerekiyor diye biliyorum Ekran karti ve anakartin driverleri guncel Problem nedir sizce
  2. MrMarxs

2K ya kadar siyah mekanik tam klavye önerisi

Şart olan gereksinimler Siyah mekanik ve tam klavye olması Kablosuz olursa da tadından yenmez
  3. MrMarxs

Pc kasa ile monitor bağlama

İyi akşamlar herkese Sipariş vermiş olduğum bilgisayar yarın gelecek ama ilk bilgisayarım olduğu için ne yapacağımı hiç bilmiyorum Bilgisayar ile monitor nasıl bağlanır Hdmi ile ekran karti nasil baglanir Anakart ta çıkak kablo nereye takılır gibi Sistemi hazır aldım bileşenleri soylemenize...
  4. MrMarxs

Rampage spear beyaz 750w kasa ekran kartı slotu

Rampage spear beyaz kasa da ekran kartı soketi hangisi resim olarak atarsanız sevinirim
  5. MrMarxs

3K YA KLAVYE+MOUSE+MOUSEPAD ÖNERİSİ

İyi akşamlar herkese Toplam 3k butcem var klavye+mouse+mousepad onerirmisiniz Mouseyi logi g305 dusunuyorum Mousepadın muq olmasına gerek yok Klavye+mouse ağırlıklı bi seçim olursa iyi olur
  6. MrMarxs

3K YA KADAR MOUSE KLAVYE ÖNERİSİ

Toplam 3k butcem var mouse+klavye önerir misiniz?. Kasa beyaz ona gore uygun renk olursa guzel olur. Mouse yi logitech g402 dusunuyorum.
  7. MrMarxs

25-30K KASA ÖNERİSİ.

Beyler pc toplama hakkında fazla bilgim yok baştan belirteyim onu. 25-30k arası bi kasa önerir misiniz? toplama olur, özelleştirilmiş hazır sistem olur. gaming gen tr, itopya, incehesap, sinerji, vatan vb. sitelerden olursa daha iyi olur. yanına bide 27 inç kasayla uyumlu monitör yazaranız çok...
  8. MrMarxs

AMD RYZEN 5 7500F & AMD RADEON RX 7700XT DARBOĞAZ

Beyler pc hakkında fazla bilgim yok baştan belirteyim onu. AMD RYZEN 5 7500F ile AMD RADEON RX 7700XT ikilisi 16GB ram ve 1920X1080 çözünürlülükte darboğaz yaparmı bazı sitelerde, bakmaya çalıştım ama neredeyse bütün siteler farklı cevaplar verdi. Yaparsa da % kaç yapar yani sıkıntı çıkarır mı...
  9. MrMarxs

40k ya kadar sistem tavsiyesi

40k ya kadar amd ryzen 5 serisi ve GeForce RTX 4060/4060Tİ sistem önerir misiniz?. Uyumlu monitör de söylerseniz memnun olurum.
Top Bottom