Arama sonuçları: *

1. Midora

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

Nays 28-29 aralık tarihlerine özel E-ticaret ve market alışverişlerinde 500 liralık harcamaya 100 lira cash back veriyor. Mevcut E-ticaret ve market kampanyalarıyla birleştirilebiliyor.
  2. Midora

🔥İndirim Hepsiburada Satıcılı Kellogs Ürünlerinde %50 İndirim (Son 3 saat)

Ürün Listesi Şansa denk geldim. Güzel gibi fiyatlar.
  3. Midora

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

Siyah Beyaz Geçenlerde 5200 civarına düşmüştü ama şu an en yakın fiyattan neredeyse 1500 lira daha uygun.
  4. Midora

🔥İndirim SAMSUNG MS23K3614AS/TR 23L Mikrodalga Fırın 2999 TL 🔥🔥🔥

Ürün Linki Geçenlerde 3.299 TL'ye düşmüştü, bugün 2.999 TL'ye düştü. Nays kampanyasıyla 100 + 50 TL daha indirimle 2.850 TL'ye geliyor. Nays kampanyasından başka alışverişlerde yararlananlar arasında Yapı Kredi müşterisi olan varsa, World Mobil uygulamasındaki Hepsiburada’ya özel, tek seferde...
  5. Midora

Beyaz Toblerone 4x100 G 179,92 TL 🔥🔥

Ürün Linki Rastgele gezerken denk geldim. Satıcının puanı iyi görünüyor. Kuponlarla çok daha uyguna gelir muhtemelen. Değerlendirilebilir.
  6. Midora

Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Yaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın. Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin :) Monster Hepsiburada Trendyol Amazon N11
  7. Midora

🔥🔥ASUS ROG Cetra TWS 3.199 TL 🔥🔥

ASUS ROG Cetra TWS Satıcı direkt olarak Amazon TR. Akakçe den baktığımda en düşük fiyat 4.199 TL. Mikrofon performansı çok beğenilmediği için ben almayacağım. Meraklıları değerlendirebilir.
  8. Midora

GETİR 4 Litre Pepsi 48,90 TL 🔥🔥🔥

Max ve Twist içtiğim için ben almayacağım ama normal içenler varsa direkt yapıştırsın. Getirme ücretiyle bile market fiyatından ucuza geliyor. Kupon falan da eklenebiliyor üstüne.
  9. Midora

🔥🔥 Logitech Pebble M350 399 TL 🔥🔥

Satıcı direkt olarak Teknosanın kendisi. Link Yakın fiyata satan başka satıcılar var ancak bayaa inceledim hiç güvenilir durmuyorlar. Akakçe Fiyat Karşılaştırması
  10. Midora

NAYS 1. Yıl Hediyesi 100TL Veriyor!

Edit : konu açılmış zaten. Kilitlenebilir.
  11. Midora

🔥İndirim GETİR 8. Yıla Özel %50 İndirimler

Getirde 8. Yıla özel yarı yarıya indirimler başlamış. Seçili ürünlerde 300 liraya kadar %50 indirim var. Ek olarak Naysta şu an getire %20 Cashback var. Az önce 300 liralık ürünü getirme ücretiyle 170 liraya aldım. Naystan gelecek cashbackle 136 liraya gelecek. 5 lira da harcama yaptığım için...
  12. Midora

🔥İndirim HB Iphone 14 Plus 256 GB 41.999₺

https://www.hepsiburada.com/iphone-14-plus-256-gb-p-HBCV00002W280D?url_src=and-product-detail Hepsiburada da mor rengi hariç hepsi 41.999 a inmiş. Akakçeden baktığımda en düşün fiyat 45.499 dan başlıyor... Almayı düşünen varsa yapışsın bence. Konuyu mobilden açtım, umarım linkte sorun olmaz.
  13. Midora

🔥İndirim Amazon Prime Samsonite Sırt Çantası İndirimi...

İndirimli Çanta Modelleri... Birkaç modele baktım ve genelde piyasanın birkaç yüz lira altındalar. Özellikle 17.3 inç için olan bu model cidden iyi duruyor. Akakçeden baktım, en yakın satan yerle arasında 420TL fark var ...
Top Bottom