Arama sonuçları: *

1. Midora

Yardım Sırt Çantası Önerisi Max 2000 Lira

Merhaba, Maksimum 2000-2250 liraya kadar dayanıklı bir sırt çantasına ihtiyacım var. Laptop bölmesi olması gerekiyor kesinlikle. 15.6 ya uygun olması yeterli.
  2. Midora

Sigara İçin Hava Temizleyici Tavsiyesi

Küçük bir odam var ve sigarayı odamda içiyorum. Bu sebeple yaz kış camım açık kalıyor genelde. Ancak aşırı soğuklarda havalandırıp kapatıyorum. Odam küçük olduğu için havalandırıp camımı kapatsam bile yaklaşık 1 saat içerisinde oda yine havasız kalıyor. Hem sigara kokusunu giderebilecek hem de...
  3. Midora

Xbox 9. Nesil Kırmızı Gamepad Bu Fiyata Alınır mı?

Link Normalde fiyatı 3000TL nin üzerindeydi. İthalatçı garantili olanlar daha uygun fiyatlı biliyorum ama Amazon garantili almak daha mantıklı geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı yoksa daha düşer mi?
  4. Midora

N11 - Bu satıcı güvenilir mi?

Merhaba, Laptobum için ram almam gerekiyor. Bu model için bulabildiğim en uygun fiyat bu. Fakat satıcıyı daha önce duymadım. Alanlar yorum yapmış bir sıkıntı yok gibi duruyor ama içinizde bu satıcıdan alışveriş yapmış olan varsa bi bilgi verebilirse süper olur. Platformda N11 olduğu için ekstra...
  5. Midora

Elektronik Sigara Tavsiyesi

Yaklaşık 1 aydır normal sigarayı oldukça azaltıp Vozol kullanmaya başladım. Günde 1,5 paket içiyordum şu an 2-3 taneye kadar düştü. Fakat Vozolu sürekli olarak bulabilmek çok zor oluyor. Dolar sürekli oynadığı için stokçuluk yapıyorlar sanırım. Bu yüzden normal elektronik sigaraya geçmeye karar...
  6. Midora

Vozol Puff Bar Güvenilir Satıcı

Merhaba, 10.000 lik vozol almak istiyorum bir kaç adet ama internette neresi güvenilir bilmiyorum. Çok fazla sahte ürün varmış piyasada. Tütüncülerde aşırı fazla fiyatlar istiyor. Daha önce alıp satıcıdan memnun kalan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
  7. Midora

Asus Tuf Gaming A15 için Ram ve SSD Takviyesi Hakkında

Merhaba, FA507NV modeli için; 2x16 ya da 2x32 ram 2 TB ve 4TB ssd Uyumlu modelleri önerebilir misiniz?
Top Bottom