Arama sonuçları: *

1. noobartu

GamePower Sendo en ve boy ölçüleri ne?

Arkadaşlar büyük bir ele sahibim ve sendo almak istiyorum ama hiçbir yerde en ve boy ölçülerini göremedim. Yardımcı olur musunuz?
  2. noobartu

Masaüstü bilgisayar toplama

parçaları yazayım: -r5 3600 -msi b450 gaming plus max anakart -corsair vengance 8x2 3000mhz ram -msi 2070s ventus oc -cooler master masterbox mb250 kasa -cooler master mpe7001 psu 1593020226 zaten dağlar kadar fark yok aralarında bişey olmaz yani
  3. noobartu

Masaüstü bilgisayar toplama

https://www.incehesap.com/pc-toplama-sihirbazi/?gaming=0&p=43133,1_43753,1_41171,1_46108,1_32741,1_45642,1_43553,1 2070s yerine 3 fanlı normal 2070 al bence ama isteklerine göre böyle dizdim.
  4. noobartu

Rampage Kasa Fan' ı alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/rampage-rb-k6-120x120x25-mm-rgb-kumandali-4-lu-kasa-fan-seti-p-HBV00000GLCLV?magaza=TeknoGaranti&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjww_f2BRC-ARIsAP3zarHDJrndQK_cpXYGaSRtEv3Dd4dWXseYOgd_R4hoDjmhUGDO8-9IfTYaAsR_EALw_wcB Ürün bu arkadaşlar sizce değer mi almaya?
  5. noobartu

Logitech g332 vs snopy sn-rw1

Kulaklığın destekleyip desteklememesi önemli değil mi ama? Tam bilmiyorum açıklarsan sevinirim
  6. noobartu

Logitech g332 vs snopy sn-rw1

snopy son yıllarda ne kadar gelişti bilmiyorum ama ben en son kullanırken dandikti baya. 7.1' i ne kadar kalitelidir bilmiyorum ama logitech pişman etmez bence.
  7. noobartu

Hangi Mouse ile Daha İyi Oynarım?

Mouse çok objektif olan bir şey değil bence sen kendin bileceksin herkesin oyun tarzı ve sevdiği mouse farklı.
  8. noobartu

PC VE MONİTÖR UYUMU

bu dönemde 8gb asla yetmez. 1591617578 oyun oynamayacaksan yeter ama.
  9. noobartu

Arkadaşlar en ucuz 240 hz monütör hangisi

haklısın ama ben zaten illa 144 üstü istiyorsa diye önermiştim.
  10. noobartu

Tek tek parça seçerek pc topladığımız siteler ne kadar güvenilir?

montaj yaptırtıp mı göndermek daha iyi yoksa parça halinde alıp evde birleştirmek mi? Yabancı videolarda gördüm kasanın içine falan sünger tarzı bir şey koyuyorlardı ekran kartı zarar görmesin diye bu sitelerde de öyle bir şey var mı?
  11. noobartu

Arkadaşlar en ucuz 240 hz monütör hangisi

144'ten fazla olsun diyorsan illa 165 al. Profesyonel olarak oyun oynamadığın sürece 240'a gerek yok. HepsiBurada' da 2000 liraya Asus TUF gaming vg27vq var.
  12. noobartu

Tek tek parça seçerek pc topladığımız siteler ne kadar güvenilir?

İnce Hesap, İtopya' dan falan pc toplayıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama çok da emin olamadım. Daha önce böyle sitelerden kendi pc toplayıp sipariş veren var mı?
  13. noobartu

YouTube'da Gelişmem İçin Öneri

Davinci Resolve öğrenip kullanabilirisin.
  14. noobartu

Full + Full Ultra için pc

Hangisini seçeyim diye mi soruyorsun belli değil ki. Aynı sistemleri koyup birine daha iyi ekran kartı koymuşsun sence hangisi?
  15. noobartu

Ekran kartı test programı

3DMark
  16. noobartu

YouTube'da Gelişmem İçin Öneri

Çok üstüne alınmadan, canını sıkmadan oku. Bunlar kötülemek için değil sadece yapıcı eleştiri: 1- CS montaj videona baktım aldığın killer zaten bu oyunu oynayanların gayet normal alabileceği günlük killer. Burada yapman gereken onları komik hale getirebilmek, o yüzden edit yapmayı öğrenmelisin...
  17. noobartu

Monitör uyumu

öyke yapınca ekran kartını kullanmamış oluyorsun diye biliyorum
  18. noobartu

SteelSeries QCK heavy XXL ve Rival 300S problemi

mouse pad' ler control ve speed olarak ayrılıyor belki bu model control tarzdadır.
  19. noobartu

SteelSeries QCK heavy XXL ve Rival 300S problemi

sorun dediğin sanırım hızlı dönmesi ve mousepad'in yaptığı sürtünme kuvvetinden dolayı olmuyor
  20. noobartu

Corsair nightsword RGB sahibi olanlar

ne kadardır kullandığınızla beraber memnuniyetinizi söyler misiniz?
Top Bottom