Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

AJAZZ AK871 ışıklı versiyon önerisi

arkadaşlar bu klavye herşeyiyle çok hoşuma gitti fakat gece çok pc de takılıyorum aydınlatması yok bunun o yüzden bunun ışıklı versiyonu gibi bişey varmı kablosuz olmasada olur max bütçe 1300
  2. Eyüphan.10

1300 TL Sessiz Mekanik Klavye önerisi

arkadaşlar şuanda hali hazırda Mizar MZ60 kullanıyorum klavyenin rgb sinden tut kablosuna kadar her şeyinden memnunum fakat tek sıkıntım ok tuşları yok 61 tuş var ben ok tuşları olmadığından hemen hergün sıkıntısını çekiyorum ok tuşlarını kullanmak için fn tuşu ile kombinasyon yapmak...
  3. Eyüphan.10

ince kablosuz klavye önerisi

beyler bende samsung tab s9 fe plus tablet var bunu üniversiteye götürüyor kız arkadaşım edebiyatt okuyor ve derste çokca not alıyor kolayca nott alabilmesi için tableti aldık ama tabletten yazmak kolay değil o yüzden böyle ufak taşınabilir aynı zamanda sorunsuz şekilde kablosuz şekilde...
  4. Eyüphan.10

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch nasıl

arkadaşlar bi arkadaş önerdi sağolsun kullanan varmı ben kalitesinden şüphe etmiyorum fakat daha iyisi varmıdır diye bi bakayım dedim aradığım özellikler : 1- siyah 2-rgb 3-sessiz mekanik (blue olmasın yeter) 4-numpad olmalı 5- kablosuz(olmazsa sorun yok) 6-hotswap(olmazsa sorun yok) max 2k ya...
  5. Eyüphan.10

1000tl ye klavye / altec lansing alınır mı?

beyler öncelikle selamun aleyküm bana bir klavye gerek 1k civarı 100 tl kadar üstü olabilir istediğim 1-2 özellik var klavyenin red brown veya sessiz bir switche sahp olması full numpadli olması ve rgb olması bu özelliklerde altec lansing ler var onlar iyi midir? yoksa onların yerine bu fiyat...
  6. Eyüphan.10

sessiz mekanik full klavye önerisi

arkadaşlar kuzenime hediye klavye alıcam tercihen full klavye ve rgb olmalı birde mekanik klavye olmasını istiyorum piyasada alabileceğim en f/p klavyeyi önerir misiniz?. teşekkürler. mekanik sessiz(red,brown,yellow vb.) rgb ışıklandırması güzel full numpadi olan bunun dışında olmasada olur fakat...
  7. Eyüphan.10

MİZAR MZ60 DRİVER İNDİREMİYORUM

Arkadaşlar mizar mz60 klavyem var driver sitesinden indirmiştim daha önce şuan bilgisayara format attım indireyim dedim indiremiyorum esc si " yazıyor macro ile onu değiştirmem gerek nasıl indiricem yardımcı olurmusunuz. 1705680325 @WörWind @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabilirmisiniz hocam
  8. Eyüphan.10

hot swap %60 lık güncel linkli klavye lazım

arkadaşlar redragon k617 fizz beyaz olanını almayı düşünüyordum ama türkiyede siyah var sadece amazondada 1500 tl çok pahalı e yooso z11 alayım dedim oda tükenmiş yok amazonda bu iki klavye ile aynı özelliklerde veyahut daha iyi özellikde toplam 1000 tl civarına klavye lazım beyaz yada gri vs...
  9. Eyüphan.10

red switch hot swap özellikli klavye önerisi?

arkadaşlar 700 max 800 bütcem var %60 klavye önerebilir misiniz? bi baktım fakat pek anlamadım hot swap rgb type-c özellikli en iyi klavye hangisi bu fiyatta sessiz mekanik istiyorum olursa red olmazzsa brown switch yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom